2009. október 5., hétfő

balea hamam spa bodypeeling


A DM saját márkája a Balea egyre több terméket foglal magába. Nemrég egy kis frissítésen esett át a márka arculata, kicsit fiatalosabbá, trendibbé tették. Mivel a tusfürdő bevált gondoltam kipróbálok valami mást is. Ekkor akadt meg a szemem a Balea Spa egyik testradírján, mely a Hamam nevet viseli. Egy jó testradír sosem árt, így rögtön bepakoltam a kosárba. Itthon aztán jöhetett az alapos szemre vételezés:D

A testradír egy barack színű kerek dobozkában van, és amikor letekertem a tetejét jött az eslő meglepetés, ugyanis az egész egy fóliával van lezárva. Ez szerintem kimondottan jó dolog, hisz így nem szárad ki, és ha szállítás közben esetleg felborul a szatyorban vagy táskában nem kell attól tartani, h valami esetleg kifolyik. A fólia levétele után egy viszonylag szilárd, narancs színű, cukros termék fogadott. Az illata nagyon enyhe, mégis kellemes. A termék használata nagyon egyszerű, hisz az ember csak belenyúl a tégelybe és annyit vesz ki magának, amennyit szeretne, jól bedörzsöli magát az enyhén nedves bőrét, majd meleg vízzel szépen lemossa. Idáig oké is a dolog, de ekkor jött a másik meglepetés, csak ez már nem volt olyan kellemes. Ahogy lemostam magamról elég olajos érzése volt a bőrömnek. Kb. olyan, mint amikor az ember túl sok krémet, naptejet vagy hasonlót ken magára, és az nem tud felszívódni, így egy vékony filmréteg keletkezik a bőrön. Ez egy pöppet kellemetlen volt, de hát radírozás után jöhet a szokásos tusfürdős tusolás, és utána már minden rendben volt.
Összességében csak ajánlani tudom a terméket, hiszen ellentétben a Lush radírjaival könnyebb tárolni, olcsóbb, és összetételében nem sokban különbözik azoktól. Az olajos érzés pedig a tusfürdő használatával könnyen eltűnik, a bőr pedig kellemesen üde és sima.

Csomagolás: 3/5
Használat: 4/5
Érték: 4/5

Összességében: 3,6/5

The own products of DM (Drogerie Markt) are getting better. The Balea family is now offering a wide range of different lines, like hair, body, bath, spa, and even a line for men. Since I tested their bath gel, and was very pleased I thought that I test something else. In the store the Balea Hamam Spa Bodypeeling caught my sight, so I took it home.
The product itself is in a round, peachy box, and when you take off the lid you see a foil. Some people think that this is annoying, but I'm not one of them. It is usefull, cause when you put the product into your bag, and it turns over nothing will spill out. And the product can't dry out, while standing on the shelf of the store:D After taking off the foil I found an orange colored, sugary, mainly solid paste, with a very nice and sof scent. The use is very easy, you just wet your skin, take out as much peeling as you like, rub yourself, and then wash it off with hot water. After going thru this process I found that my skin was a little oily, that was strange. But I went on with my normal routine, and after using my showergel my skin was great, smooth and relaxed.
On the whole I would recommend tha Balea Hamam Spa Bodypeeling cause it's nice, easy to use, cheap, and easy to store.

Packaging: 3/5
Easy of use: 4/5
Value: 4/5

Overall: 3,6

2 megjegyzés:

vorsi0128 írta...

Szia! LEhet még kaptni a dm-ben ezt a hamam testradírt? Én bementem a Dm-be, de nem hallottak róla, pedig a cikked olvasva nem mai találmány. Érdekelne, hogy te kapsz-e az üzletben ebből a testradírból, ha nem akkor mit használsz helyette? Válaszodat köszönöm szépen: Orsi (vorsi0128@gmail.com)

babicsek írta...

Szia Orsi,

Sajnos a cikk már elég régi, így tényleg könnyen meglehet, h már nem lehet kapni a terméket. Jelenleg kétféle testradírt használok. Az egyik a The Body Shop csokis radírja, melyet volt szerencsém februárban beszerezni Párizsban, a másik pedig a Treacle Moon That Vanilla Moment verziója, melyet pár hete vettem a Teascoban.

Megnéztem, szerencsére a Body Shop radírt is lehet már/még itthon kapni, igaz borsos az ára, és bár isteni az illata, engem annyira nem győzött meg, h bárkinek nyugodt szívvel ajánlanám ennyi pénzért. Itt tudsz nézelődni amúgy (http://thebodyshop.hu/uj-chocomania)

A Treacle Moon termékeket még csak most fedeztem fel, némelyiknek rettentő légfrissítő illata volt, de ez a vaníliás nekem kimondottan tetszett. Ráadásul nem tégelyben van, hanem átlátszó, fejre állítható tubusban, így a csomagolása is jobb, mint a TBS csokisának. Én a kettő közül inkább ezt választanám :)

Ha mondjuk egyik sem jön be, akkor pedig ajánlom, h nézz szét picit a neten és keverd be a saját verziódat ;)

Megjegyzés küldése

 
Copyright (c) 2010 babicsek's beauty bag. Design by WPThemes Expert
Themes By Buy My Themes And Cheap Conveyancing.