2010. május 21., péntek

bourjois effet 3D cosmic gloss


Van amiből sosem elég. Nálam a szájfény csak mérsékelten tartozik ebbe a kategóriába, mivel van belőle itthon jó pár darab, ezért nem is tudom, h mikor vettem magamnak újat. Egy korábbi vásárlás alkalmával vettem három Bourjois Effet 3D Cosmic szájfényt, mivel elég szép színűnek tűntek, és úgy voltam vele, h a tonnányi csillám sem zavar, időnként pont erre van szükségem:D

 29 (Rose Charismatic), 38 (Rose Chimeric), 41 (Brun Magic)

Válogatás után végül egy hideg rózsaszínű, egy barack és egy barna színű mellett döntöttem. Amikor az üzletben a kézfejemen kipróbáltam őket a színük jól látható volt, ezért úgy gondoltam, h még ha haloványabban is, de a számon is hasonló lesz az eredmény. Sajnos nagyot tévedtem. A számon csak a sok csillám látszott, a színből semmi. A problémán az sem segített, h az ajkaimat korrektorral vékonyan lealapoztam, így jócskán visszafogottabb lett a színe. Pedig alapvetően nem lenne ez egy rossz szájfény.
A szájfény maga amúgy könnyed textúrájú, nem ragadós, tartós, a csillám pedig olyan aprócska, h egyáltalán nem zavaró. Az édes illat pedig annyira gyenge, h alig érezni. A furcsa, aprócska ecset sem olyan zavaró, mint amilyennek az ember elsőre gondolná. Kár, h egy darab is bőven elég belőle, mivel a tubusban akármilyen erős és szép a színe, a szánkon soha nem fogunk még csak hasonló eredményt sem elérni. 


There're many things in life which you can't get enough of. Lipglosses aren't really one of these kind of things to me, cause I have several ones. I bought there Bourjois Effet 3D Cosmic glosses way back, and they seemed pretty good in store. I got three of them, a blue toned cool rose, a peachy and a brownish one. But soon I got disappointed. None of the colors showed up on my lips. I even put on some concealor, but even with that I could only see a lots of bling, but no color. 

29 (Rose Charismatic), 38 (Rose Chimeric), 41 (Brun Magic)
 

The really sad thing is, that the gloss itself is long wearing, non-sticky, light on the lips, and the multicolor shimmer is very intense. The product has a very light, sweet scent which is barely there, so I think it won't bother anyone. Even the tiny bristel applicator wasn't as bad as I thought. Would I recommend this product? No, if you like the shimmer, buy one gloss, and you're done.

Bocsánat, h nincsenek felvételek, amikor ténylegesen használom a terméket, amint a fényviszonyok és a kamerám is összehangolódnak pótolni fogom a dolgot.
Sorry for no lip shots, I promise to post them as soon as the light and my camera will be working.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 
Copyright (c) 2010 babicsek's beauty bag. Design by WPThemes Expert
Themes By Buy My Themes And Cheap Conveyancing.