2010. július 22., csütörtök

balea cellulite duschgel


Most kicsit belelendültem az gépelésbe, így a tegnapi adag után itt egy újabb. Most ismét a drogériák színes világába fogunk kalandozni, csak nem a Rossmannba, hanem a DM-be térünk be virtuálisan, hiszen a Balea Cellulite Duschgel-ről lesz szó.






A narancsbőr a nők életének egyik kedves megkeserítője, ezt tudja a kozmetikai ipar is, így töménytelen mennyiségű terméket dobnak piacra, ami a narancsbőrt hivatott leküzdeni. Ez amolyan jó fajta parasztvakítás, hiszen a narancsbőrt leginkább a helyes életmóddal és sporttal lehet megfékezni vagy akár visszavonulóra kényszeríteni. De azért valljuk be, h akármilyen ropogós, üde és finom az a zöldség, azért a szelet torta, kis adagnyi puding vagy egyéb nyalánkság még mindig könnyebben csúszik:D Na, de térjünk vissza a tusfürdőhöz.
A tusfürdő egy átlátszó, fejre állítható tubusban van, ami nagy plusz pont. Tehát nem csak szép, de még praktikus is, több ilyen kellene. Több szót nem is fecsérelnék rá. Illetve igen, mert amikor az ember letekeri a kupakot egy falatnyi műfű néz vissza rá. Jó, oké, nem műfű, de akkor is úgy néz ki mint, ha az lenne. Ez elviekben arra szolgál, h a közepén levő lyukon kinyomjuk a tusfürdőt és azt a műanyag fejjel belemasszírozzuk a bőrünkbe. Felejtős a dolog, még hozzá nagyon, ugyanis ez a műanyag izé szó szerint karcolja a bőrt, egyáltalán nem kellemes érzés. Az ötlet persze jó, de nem ártana finomítani a megvalósításon. Én amúgy annyit csináltam, h a tusfürdőt felvittem a vizes bőrömre és egy kicsit durvább szivaccsal oszlattam és masszíroztam el.


A tusfürdőnek kellemes kicsit uborkás, kicsit olyan wellness illata van. Koffeint és algát is tartalmaz, állagra pedig kicsit sűrűbb az átlagosnál, de nem zavaróan. Az átlátszó tusfürdőben apró zöld golyócskák vannak, amik elviekben elősegítik az elhalt szövetek eltávolítását, és enyhén masszíroznak is. Nekem összességében nagyon tetszett, és bár a narancsbőr kezelésében nem sokat segített a tusfürdő a bőröm mégis finomabb érintésű lett, ráadásul a kellemes, friss illat is jó ideig megmaradt. Így nyárra nem lenne rossz választás, kár, h a műfű feltét miatt drágább az átlagosnál. Az én javaslatom az lenne, h ezt a masszírozó fejet szedjék le, és csökkentsék az árát, akkor tényleg nyerő lenne.



Today I'm gonna review the Balea Cellulite Duschgel, which is one of the millions of anti-cellulite products available on the market. Most of these products are a big lie, cause you can't really fight cellulite by putting some cream on, or using a body wrap. The best things to do is to make some sport and live a healthy life. But we all have to admit, that even the most fresh vegetable can't be compared to a slice of cake, or a delicious piece of chocolate. But let's get to the showergel.
The packaging is great, it's see through and you can turn it upside down and squish out even the last drop of gel. I think the world needs more packaging like this. When you unscrew the top you'll be very suprised, cause you'll see something that looks like artificial grass. It's supposed to help you massage the gel into your skin. Forget it. No, really. The spikes are sharp and will hurt your skin, not dramatically, but it's not a great feeling. Instead I recommend to use a  harder luffa sponge to do the massage part.


The product itself has a nice, fresh wellness kind of smell with a little cucumber. It's a bit thicker than an average shower gel, and it has caffeine and algae in it. The gel has no color, but it has little green balls in it, which help you with the massage thing, and scrub away dead skin. Okay, it won't really fight your cellulite, but it sure will make your skin feel better, smoother, and the nice, fresh smell will linger a bit around before it fades away. In a hot summer like this I think this is a good choice to refresh yourself in the shower. The only con is that ridiculous massage grass head, my advice: throw that in to the rubbish, and cut the price:D


Have a nice day, and don't melt away:D

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 
Copyright (c) 2010 babicsek's beauty bag. Design by WPThemes Expert
Themes By Buy My Themes And Cheap Conveyancing.