2010. szeptember 5., vasárnap

big big sorry and some astor goodies

Mostanában sajnos elhanyagoltam a blogot, amiért most azonnal szeretnék bocsánatot kérni mindenkitől. Az elhanyagoltságnak több oka is volt, egyrészt nem vettem mostanában semmit, másrészt a napi meló és utazgatás után nem sok kedvem volt ismét gép elé ülni:( 
Azért nem kell megijedni, nem tűntem el teljesen a színről, és amolyan apró törlesztésként szeretnék bemutatni pár Astor terméket:D

Lately I've been a very lazy blogger, so I would like to apologize for it. The reason for my behavior was that I didn't buy any new make up, and that the work and the everyday journey to my workplace and back was a bit tiring. After sitting 8 hours in front of a monitor I didn't really wanted to continue with that here at home:(
But don't be affraid, I don't want to give up my blog, so I present you some Astor products to lust after:D




Bevallom az Astor nálam eddig valahogy mindig kimaradt a drogériás vásárlások során. Nem is tudom, h miért. A múltkor viszont akció volt a Rossmannban, és a már jócskán megtépázott polcon sikerült találnom kedvemre valót. Az új Stimulong szempillaspirállal és két aprócska pirosítóval lettem gazdagabb. Kezdjük a spirállal.

Az Astor Stimulongja nem csak azt ígéri, h hosszabb pillákat varázsol, de a benne található Bio-Active Complex erősíti is egyben azokat. Micsoda ígéret, szépek és egészségek is leszünk, mindezt pedig ugyanazon egy termékkel. Bírom azért mikor mindenféle csudimudi nevet kitalálnak, csak azért, h a vásárlókat jól összezavarják. Persze a hangzatos állításokat mindenféle százalékkal támasztják alá. Na ezek után gondoltam azt, h ezt kipróbálom, amolyan hiszem ha látom alapon. 

I have to confess that I never really cared about the products of Astor. Don't ask me why, I don't know the answer. But when I saw that there is a sale, I had to grab me some goodies. I came home with their new Stimulong mascara, and to of their tiny blushes form the Perfect Bush series. Let's start with the mascara.
The new mascara promises a lot of things, a little bit too much so I thought I won't believe it, till I saw it. The info said, that the product contains Bio-Active Complex, which will make your lashes stronger. I like it when brands invent fancy names, just to confuse the customers:D


A csomagolás kicsit érdekes, valahol a hi-tech és a hagyományos között mozog. Az, h kinek mennyire tetszik igen csak szubjektív. Nekem kevésbé tetszik, viszont a célnak teljes mértékben megfelel, azaz jól zár, és könnyű használni, a többitől jelen esetben eltekintek. A belső egy u.n. Felxi kefét rejt, ami nem más, mint egy rövid sörtés, műanyag fej. Könnyű vele elérni mind a külső, mind a belső zugban megbúvó pillákat. Használata nem hiszem, h bárkinek is problémát okoznak, mivel mára az ilyen kefék már teljesen megszokottá váltak. A spirál szára amúgy kellően merev, a fej viszont picit hajlik, így tényleg jól használható.

The packaging is a little bit strange, it's somewhere between hi-tech and normal. I don't really like it, but this is very subtle, I'm sure that there are some, who like it. On the inside you'll find a so called Flexi brush. This is just a spikey, slightly bendable, plastic wand. Nothing really extraordinary. It's easy to use it, you also can reach the tiny lashes in the corners, and coat them easily.


A termék maga viszont nem jött be. Kicsit furcsa, műanyag, gyurmás szaga van, de találkoztam én ennél már jóval érdekesebb illattal is, így ez nem különösebben zavar. Ami mellett viszont nem tudok szó nélkül elmenni, és ami miatt leszoktam a spirál használatáról az a festék kezelhetősége. Nagyon nehezen szárad, és nagyon rosszul adagolható. Mindegy, h mennyire húzom le a kefét, amikor kihúzom a tubusból, még mindig túl sok festék marad rajta. Lehet hülye dolog, de én szeretem saját magam eldönteni, h mekkora adag terméket szeretnék magamra kenni. Nem tudom, h a nehezen adagolhatóságnak mennyi köze van a száradási időhöz, de biztos vagyok benne, h valamilyen szinten befolyásolja. A múltkor 1 perc után sem volt még kellően száraz a pilláimon a festék, ezt pedig onnan sikerült megtudnom, h tüsszentettem egyet és gyönyörű fekete csíkok maradtak a szemem alatt.

The problem with this mascara comes with the product itself. It has a strange, plastic or plasticine like smell. I had stranger encounters, so this is not the disturbing part. The main thing, that bothers me is, that you can't really control the amount of the product. No matter how you pull out the mascara of the tube, the remaining product is still too much. I don't like this, cause I like to decide myself how much mascara I want to use and in how many coats. The other problem, which may or may not be in connection with the above mentioned quantity thing is, that the it takes the mascara ages to dry. I mean I even had a situation where I put my mascara on, I sneezed, and I had little black stipes under my eyes, cause the product was still too wet, after 1 minute of drying.


Az ígéretekről azt kell mondanom, h nem vettem észre belőle semmit, pedig egy héten át kitartóan használtam a spirált. A pilláim minősége ugyanolyan, mint volt, viszont használatkor tényleg picit hosszabbnak tűntek. Nem azt mondom, h a Stimulong abszolút rossz választás, de biztos, h nem a reggeli készülődéshez tervezték. Ha valaki kicsit ráérősebb, akkor nyugodtan próbálja ki, de kapkodós, rohanós időszakokban inkább válasszunk másik spirált. Tehát összességében nem rossz, de minden napos kedvenc nem lesz belőle:D
Szívesen elmondanám, h meddig őrzi meg szavatosságát és, h a pénzünkért mennyi terméket is kapunk, de az enyémen ezek az infók nagyon szépen le lettek ragasztva, és sehogy sem tudom levakarni a matricát. Tipp és a kilátszó foszlányok alapján azt mondanám, h felbontás után 1 évünk van arra, h elhasználjuk a 7 ml-nyi terméket.

As of the promises, I didn't really notice any stronger, fuller lashes, but when I used the mascara my lashes were a little bit longer. Still I would say, that if you're in a rush opt for another mascara. Choose this one when you have more time to get ready, and you'll be fine:D
I really would like to share the warranty info and how much product you get for your money, but on my mascara the are hidden with a decal. So I can only guess, and would say you have 1 year to use up the 7 ml of products.



A spirál után jöjjenek a pirosítók. A boltban már alig volt pár darab, de összesen hat árnyalat közül választhatunk, ha nem pusztítottak előttünk rabló hordák. Én mindössze kettőt hoztam haza, a Lovely Lilac (003) és a Perfect Peach (004) árnyalatokat. Minden pirosító három csíkból áll, amelyeket ugyan külön-külön is megpróbálhatunk használni, de a méretek miatt ez igencsak nehézkes lesz. Nem lehetetlen, de igen körülményes:D

After the mascara let's take a look at the blushes. They are called Perfect Blush, and come in a range of six colors. I bought myself the shades Lovely Lilac (003) and Perfect Peach (004). The blushes have stripes of three different colors, which you can try to use on their own, but it won't be easy cause the blush itself isn't really big. I would suggest to use them blended together:D



A csomagolás egyszerű, jól használható, és a funkcióját teljes mértékben betölti, hiszen megvédi a terméket, de az átlátszó plexinek köszönhetően egyből látjuk is, h épp melyik színt tartjuk a kezünkben. Táskában kis helyen is elfér, így egy kisebb méretű, esetleg összecsukható ecsettel kiegészítve tökéletes társ lehet. A színek erősek, de nem túlzottan, így magunk dönthetjük el, h mennyire piros orcákat szeretnék. Minőségüket tekintve szerintem teljesen rendben vannak, egyáltalán nem darabosak, igen finoman őröltek, könnyű őket használni.

The packaging is simple, but is really ok, cause it protects the blush inside, and because of the c-thru lid you can easily see which color your holding in your hands. This blush is perfect to carry arround in your bag, and if you have a rectable little brush with you, then you have a great duo with you. The pigmentation is great, and the color is very buildable, it's yours to decide how much color you want to pack on. Quality is quiet good, the blushes are soft to the touch, far from chalky, and they are easy to use.
 
Perfect Peach, yepp I used it a lot:D

Lovely Lilac, is really lovely:D

A Perfect Peach együttesen használva egy kellemes, meleg barackos árnyalatot ad, míg a Lovely Lilac amolyan hűs rózsaszín. Előbbiben nem, utóbbiban viszont apró csillámok is vannak, de alig észrevehetőek, így nem kell attól tartani, h az ember úgy fog kinézni, mint valami diszkógömb. Bocsánat, h nincsenek rendes képek a színekről, de a fotókon látható színek sehogy sem hasonlítottak az igaziakra, így eme hiányosságomat, majd később fogom pótolni.

Perfect peach is a nice, warm peach color, while Lovely Lilac is a cool toned pink color, with a soft sheen. Sorry for the no swatch pics post, but on the photos the colors looked totally different, than in life, so I try my best to take some good pics, and post them later.

2 megjegyzés:

Annus21 írta...

Semmi baj. Bár azért hiányoztak a postjaid. Az Astorról csak annyit hogy most már elég drágák lettek a termékeik, és annyira meg szerintem nem jók. De azért ha van vmi infód vagy ötleted akkor írj.

babicsek írta...

@Lulu21:

Köszi a kedves szavakat:) Egyrészt örülök, h van új melóm, de az oda-vissza út és a napi 8 órás robot elég szokatlan még. Azért remélem, h holnap el tudok menni a postára a kis cherryculture csomagomért:D:D
Az Astort tényleg nem ismerem annyira, így nem tudom, h régen milyenek voltak, de a fent említett termékeket 33%-al olcsóbban vettem meg, így azért nem volt annyira vészes a dolog. A DM-ben vagy a Rossmannban pedig mindig ki lehet fogni egy-egy ilyen akciót.

Megjegyzés küldése

 
Copyright (c) 2010 babicsek's beauty bag. Design by WPThemes Expert
Themes By Buy My Themes And Cheap Conveyancing.