2011. szeptember 9., péntek

mac dark fluidlines


Mostanság valahogy elkerültem a MAC üzleteket, mivel egyik kollekció sem tetszett igazán. Amikor viszont megláttam a Mac Me Over fluidline-jait alig vártam, h megjelenjenek az első igazi fotók. Nem csalódtam, igazából mindegyik szép volt, de engem leginkább a Dark Envy és a Dark Diversion fogott meg, így ezeket vettem meg.


Lately I did not buy anything from MAC, but when I saw the photos for the Mac Me Over collection I fell in love with the fluidlines and could barely wait for the first normal photos to come out. All of them are pretty, but there were two which I really liked, Dark Envy and Dark Diversion, so I bought only these.




Itthon már van két fluidline-om, gondoltam bővítem egy kicsit a készletet. A Dark Envy egy csodás zöldes kék, az angol teal kifejezés a legjobb rá. A csillám nagyon apró és finom benne, természetes fénynél alig észrevehető, inkább a mesterséges világításnál és vakunál jön elő. A csillám színe amúgy zöld, kék és arany. A Dark Diversion olyan, mint ha a burgundit összekeverték volna egy kis barnát és rozsdát. A csillám itt is nagyon finom, alig észrevehető természetes fénynél. Színre pedig lila, vörös és arany.
A Fluidline-okról én csak jót tudok mondani, könnyű velük dolgozni és rettentő tartósak. Viszont két dologra érdemes odafigyelni. Az egyik, h mindig jól tekerjük vissza a kupakot nehogy kiszáradjanak. A másik, h vigyázzunk mivel nyúlkálunk bele. Én erre a célra mindig fültisztító pálcikát használok, felveszek egy kis terméket a pálcikára, felkenem, és ha kell még, akkor a pálcika másik végével nyúlok bele a tégelybe. Így, h mindig csak egyszer nyúlok bele minimalizálom a krémbe kerülő bacik számát, ami nem árt, ha sokáig akarjuk használni.

I already own two fluidlines, so I thought I expand my tiny collection a bit. Dark Envy is a nice greenish teal, with fine micro shimmer. The shimmer is so fine, that it is barely detectable in natural light. Colorwise it's green, blue and gold. Dark Diversion is a brownish, rusty burgundy with purple, red and gold microshimmer. The shimmer is also barely there in natural light.
I only can say good things about the fluidlines, they're easy to work with and have an amazing staying power. There are a few things to keep in mind, one of these is to screw the lid back really tight, to prevent a dry out drama. Another good thing to keep in mind is, that when you reach for the product and dip something in it chances are there, that you put in also a few bacteria. My method is to use cotton swabs for this, once I have some product on the swab I put it onto my lid, and if I need more I use the other end. This way I minimize the numbers of bacteria getting in, so I can use my fluidlines for a looong time.

Benti fény + vaku / Indoor light + flash




Természetes fény / Natural light





Természetes fény + vaku / Natural light + flash





Ti mit vettetek mostanában?

What did you buy lately?


5 megjegyzés:

E73 bioarcapolas blog írta...

A zöldnek különlegesen szép színe van :)

Berta írta...

Ez a zöld a kedvenc színem! Nem a tégelyben, inkább a swatch-on. De a másik is eszméletlen szép, és különleges színű.
Megkérdezhetem mennyi volt?

Anitacska írta...

Én az Avenue fluidlinet vettem meg ebből a kollekcióból. Azt megkérdezném, hogy fültisztító pálcikával hogy tudod ezt használni? Vagy te nem szemhéjtusnak (az a neve? eyeliner angolul) használod?

Bikira írta...

Hú mind a kettő csodaszép. Az árára én is kíváncsi lennék. Nagyon megtetszettek, jók a swatchok.:)
(Andi)

babicsek írta...

@ E73 bioarcapolas blog:

Amint látod én nem tudtam dönteni a kettő között, nekem mindkettő nagyon megtetszett:) A zöldet amúgy egyes helyeken a Bobbi Brown féle Ivy Shimmerhez hasonlítják, de az állítólag kicsit sötétebb.

@Berta:

Mivel több dolgot is vettem, és mindezt az allee féle douglassal kevert boltban, ezért pontos árat nem tudok mondani, de 5-6000 körül van.

@Anitacska:

Ha tusként használom, akkor a kézfejemre teszek ki egy icipici adagot és abba mártogatom az ecsetem. Eleinte kellett hozzá egy két próbálkozás, de mostanra azért sikerült belőni a megfelelő mennyiséget:D

@Bikira:

Köszi :D

Megjegyzés küldése

 
Copyright (c) 2010 babicsek's beauty bag. Design by WPThemes Expert
Themes By Buy My Themes And Cheap Conveyancing.