2009. június 25., csütörtök

lila armada

Az, h mostanság a lila korszakomat élem legfőképp a körömlakkjaimon látszik meg. Így most összeszedtem őket, és gondoltam bemutatom őket. Sajnos a képek nem lettek a legjobbak, valahogy elég nehéz körömlakkos üvegeket fotózni úgy, h a színek rendesen látszódjanak és az üvegcsék ne csillogjanak összevissza. Azért én megpróbálkoztam vele.



A pontosítás kedvéért B-J: Miss Sporty 313, Jollie France 15, OPI Louvre Me Lourve Me Not, We'll Alyaws Have Paris

Miss Sporty:
Ezt nemrég vettem, konkrétan tegnap. Őszintén szólva nem vagyok oda a márkáért, de a lakkjaik nem rosszak, így elcsábultam. Ez a Clubbing Colours kollekció 313-as árnyalata, és az összes közül ez az egy, amelyben több a kék, mint a piros. A lakk gyorsan szárad, a színe szép, és pici csillámok találhatóak benne, amelyek kellemesen verik vissza a fényt. Egyetlen hátránya, h hajlamos a buborékosodásra, még akkor is, ha az ember óvatos, és kellő figyelmet fordít a lakkozásra, de annyira nem vészes. Mivel a márka nem tartozik a legdrágábbak közé, így az ár is egész baráti 549 forinttal. Az olcsó árnak azért van hátránya is, mert valamikor már 2 nap utána lepattogzik, ami valljuk be, h nem épp a legjobb.

Jollie France:
Ez amolyan igazi szép középlila, a kék és piros egyenlő arányban található meg benne, a színe élénk, erős, jól pigmentált. Ebben is találhatóak apró csillámok, de nem annyi, mint a Miss Sportyban, de még így is kellemesen verik vissza a körmökre eső fényt. A lakk jól kenhető, kevésbé hajlamos a buborékosodásra, bár időnként itt is előfordulhat a jelenség. Relatív tartós lakkok, de egy 5-6 napnál tovább nem bírja. A felső képen valahogy nem látszik jól a színe, a lenti már közelebb áll az igazsághoz:D

OPI:
Az Opinál már a név is hozzájárul az ember jó kedvéhez, így ha valaki unatkozik, akkor nyugodtan böngészgesse a márka honlapját. Kellő angol tudással nem kevés vidám percet tölthetünk el így, miközben fel is próbálhatjuk a színeket. A lakkok nem épp olcsóak, hiszen 1800-ba kerülnek, bár a honlapjukon 1400 forintos árral hirdetik.
A Louvre Me Louvre Me Not egy gyöngyörű közép lila, amelyben a pirosból picit több került bele, mint a kékből, így enyhe magentás beütése van. A benne található csillámok nagyobbak mint a többiben, viszont kevesebb is van benne, így felkenve nem annyira láthatóak. Ami még eltér a többitől, h ez a márka relatív híg, így legalább két rétegben kell felkenni, h elérjük a megfelelő színt.
A We'll Always Have Paris egy sötét lila, amelynek igen erős vörös beütése van, leginkább egy érett bor színére emlékeztet, de kicsit lilás érzettel. Felkenve elég tartósak, nem pattognak le külön fedőlakk nélkül sem, így az ember úgy érzi, h megéri kiadni ennyi pénzt értük.



2 megjegyzés:

Eliza írta...

Szerintem nagyon szépek, csak arra lennék kíváncsi, hogy a körömlakkot milyen indíttatásból tesztelted a bőrödön?:D

babicsek írta...

@Eliza:

Aznap amikor ezeket csináltam este vendégségbe mentünk, így nem akartam azzal kínlódni, h felkenem, majd leszedem őket, majd felkenem azt, amiben menni akarok, így gyorsan a kézfejemre kentem fel őket. Utána jutott eszembe, h igazából celluxot akartam ragasztani a kezemre, és arra kenni a lakkokat, végül az a lépés kimarad, én jót röhögtem magamon és inkább csináltam egy képet:D

Megjegyzés küldése

 
Copyright (c) 2010 babicsek's beauty bag. Design by WPThemes Expert
Themes By Buy My Themes And Cheap Conveyancing.