2010. január 31., vasárnap

my wishlist


Hiába van válság, hiába kell nagyon is odafigyelnem arra, h mire költök, azért van pár dolog, amit nagyon szeretnék megszerezi. A listán szereplő dolgok közül egy két cuccra megpróbálok majd lecsapni, remélem sikerülni fog:D

Even if I'm on a tight budget nowdays there all still some items I'm eyeing with. The list is not very long, and I know I won't get my hands on everything, but there will be definetly some things I will go for:D

MAC Ripe Peach Blush Ombre
 
Ez a pirosító olyan, mint egy dobozkába zárt naplemente, nagyon tetszik, és összekeverve a két színt egy kellemes barackos színt kapunk, ami csak nagyon kevés csillám van. Inkább selymes fényű, mint csillogó, ezért is lenne nagyon jó helye nálam. Hozzánk márciusban érkezik majd a Color Forecast kollekcióval.

This blush is like a tropic sunset in a pocket size, I love it, and when you swirl the two colors together you get a lovely peach blush. It isn't frosty, it has just a little shimmer, so I think it's perfect for an everyday look.


Benefit Sugarbomb
Eddig még sajnos nem sikerült egy Benefit terméket sem beszereznem, pedig sok jót hallottam már a márkáról. A Sugarbomb pirosító pedig egyenesen imádnivaló. A pirosító igazából négy színből áll, egy halvány rózsaszínből, egy erősebb pinkből, egy halvány barackból és egy hidegebb lilából. Ezek összessége nagyon kellemes színt ad, a csillogás pedig csak még elragadóbbá teszi. Sajnos mivel most figyelni kell a kiadásaimra, ezért inkább a MAC Ripe Peach pirosítóját fogom megvenni, mert ahhoz könnyebben és olcsóbban hozzájutok, mint a Sugarbombhoz. Aki viszont szeretné ezt a pirosítót magáénak tudni az a http://asos.com oldalról megrendelheti.

I don't own any Benefit items, but I heard a lot of good thins about the brand. The first thing that really caught my attention was their Sugarbomb blush. It has four little blushes, that swirled together give a lovely pinkish color to your cheeks. Sadly I have to watch my budget, so I think I will choose Ripe Peach over Sugarbomb, it easier for me to get, and cheaper.


Alice in Wonderland Palette
Ezt a palettát akarja az egész világ. Az amerikai Urban Decay márka már ezelőtt is adott ki ilyen palettákat, ezek a Book of Shadow I és II nevet kapták. Az Alice paletta a harmadik a sorban, és amolyan tisztelgés Tim Burton előtt. Imádom amúgy azt a palit, a filmjei szórakoztatóak és olyan szürreális képi világot képes teremteni, mint szerintem senki más. Alig várom, h megnézhessem a filmet:D A paletta a filmmel egy időben, azaz márciusban kerül nemzetközileg a boltokba, míg a szerencsés amerikai vásárlók már most megvehetik. A benne található 16 szín nem új, az Urban Decay a legjobb eladási mutatókkal, azaz a legkedveltebb 16 szemfestékét pakolta bele a palettába, ezen kívül a szokásokhoz híven két szemceruza és egy UDPP is helyett kapott még az összeállításban. Nekem sikerült anno szereznem egy UD palettát, és komolyan mondom, h isteni. A színek vibrálóak, jól pigmentáltak, finoman őrültek, könnyű velük dolgozni. A szemceruzáik pedig szintén nagyon élénk színűek, nem kenődnek, egész nap a helyükön maradnak, és egyszerűen imádnivalóak. Sajnos Magyarországon nem lehet kapni, így csak Angliából lehet majd megrendelni, ha minden igaz, és nagyon kevés reményt látok abban, h be tudok majd szerezni egyet magamnak, de a remény hal meg utoljára:D

It seems like the whole world wants this palette. Urban Decays third Book of Shadows palette drives everyone crazy. The Alice palette is an homage to the genius Tim Burton. By the way, I love his films, they are so amazing, and he can create a one of it's kind visual world for them, I can't wait to see the movie. The Alice palette contains Urban Decays 16 best selling shadows, two 24/7 eyeliners and of course a little UDPP. In the summer I managed to get myself the Get Baked palette from the brand, and it's amazing. The colors are vivid, have a great pay off, they are buttery smooth and easy to work with. The eyeliners are also great, they stay on the whole day long, and the colors are amazing. I want this palette so badly, all I can do is wait for march, and than hope to get one from England.


Denim Hobo
 
Imádom ezt a táskát, és kell nekem. Nincs nagyobb táskám, csak nagyon sportos, azt pedig nem vehetem fel mindennel, itthon pedig tele vannak a boltok mindenféle csili csálé táskákkal, de egyszerű, nem egy vállas táska nincs. Már évek óta keresek, de nincs. Ezért amikor ráakadtam erre a tatyóra nagyon megörültem. Egyszerű, állítható pánttal, és sötét farmer anyagból, tehát még strapabíró is. Remélem sikerül majd megrendelnem.

I love this bag, and I want it. I don't really have a bigger bag, thats not too sporty, so I have been looking for one for ages, but I only found ugly ones, that were definetly not my taste. I was so happy when I found this bag online, and I hope I can get one. It's big enough, it's simple, and it's made out of denim, so it won't be torn after a few times of wearing it. Cross fingers for me:D


Black Tote
Ez a másik táska, amivel szemezek, mert ez egy picit elegánsabb, csajosabb, és ami szuper benne, h lehet egy vállon is hordani, de akár hordhatom a hosszú pánttal is. Elég hely van benne pár könyvnek, és tele van apró zsebekkel a telefonnak, pénztárcának, apróságoknak, és még olcsóbb is mint a másik. Nehéz döntés lesz.

This is the other bag I'm eyeing with. It is great cause you can wear it as a crossbody or just as a shoulder bag. It has enough space, and even some little pockets for my mobile, my purse and other little goodies. Oh, and this one is also cheaper then the other one. It will be a hard decision.


Summer Bag
 
Ez a táska a csíkjaival és a formájával fogott meg, imádnivaló nyári táska lenne. Talán majd egyszer lesz rá keret, most nem.

This would be a lovely summer bag, maybe some day I can afford it.


Jewerly


  
  
  
  
Azt hiszem a cuki a legmegfelelőbb kifejezés ezekre a gyűrűkre:D

I think adorable is the perfect word for these rings:D

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 
Copyright (c) 2010 babicsek's beauty bag. Design by WPThemes Expert
Themes By Buy My Themes And Cheap Conveyancing.