2010. március 12., péntek

nivea angel star


Nemrég a boltban a már megszokott tusfürdők közt egy újdonságon akadt meg a szemem, ami nem más, mint a Nivea Angel Star terméke. Kicsit meglepődtem, mivel a márkáról eddig mindig a fehér és a kék különböző árnyalatai jutottak eszembe, de ez az Angel Star rózsaszín flakont kapott. Ennek gondolom egyik oka, h a tinik alkotják a célcsoportot, de úgy vélem még ennél is nyomósabb indok volt az, h a termék málnás. Gyorsan megszagoltam és kellemesen üdének, frissnek éreztem, egy szóval tetszett, így rögtön be is pakoltam a kosárba. (A csomagolással volt egy kis probléma, de erről később.) Utána fedeztem fel, hogy van hozzáillő testápoló is, de annak valahogy más volt az illata, párom is fintorgott rá (a tusfürdő tetszett neki is), szal azt inkább visszatettem a polcra. A termékcsaládban megtalálható még a szokásos deó sziszegős és golyós változatban, és aszem még egy ajakápoló is, de ezekből nem találtam a boltban, így nem tudom, h kaphatóak-e már vagy még csak hirdetik őket.
Este itthon alig vártam, h végre kipróbálhassam az új tusfürdőmet, és akkor jöjjön a csomagolásról pár szó.  A flakon iszonyat jól záródik, a kupakját szinte fel kell feszíteni, és mivel maga a kupak rész elég vékonyka, és még gömbölyű is, ezért nem volt valami szép élmény. Szal kicsit ügyeskedni kell vele, nehogy letörjön az ember körme vagy lepattogjon róla a lakk. A másik meglepetés már korántsem volt kellemetlen, inkább vicces volt, mivel a flakonból nem a szokásos fehér, krémes tusfürdő bukkant elő, hanem annak rózsaszín rokona:D
A termék maga amúgy olyan, mint a többi, tehát mosakodásra, tisztálkodásra teljesen megfelel, de csodát ne várjunk tőle, mert nem lesz tőle hihetetlenül selymes a bőrünk, viszont a málnás illat érezhetően megmarad rajta. Akinek már elege van a komor, változékony időjárásból és szeretne egy kis tavaszt vagy frissességet a minden napjaiba csempészni azoknak bátran ajánlom, akkor is, ha már bőven kinőttek a tinikorból:D
A tiniknek pedig egy kis adalék, h a Nivea honlapján egészen május elejéig részt lehet venni egy nyereményjátékban. A dolgotok mindössze annyi, h a honlapon elkészítitek saját buli plakátotokat, minél több szavazatot gyűjtötök, és ha szerencsétek van egy hatalmas bulit rendezhettek. Sok sikert!

Recently I went to buy me some shower cream, and among the usual suspects I saw something new. A pink flacon grabbed my attention, it was Nivea's new Angel Star shower cream. Usually when I think of Nivea I think of white and different blues, so this pink was a bit suprising. I think they changed the color theme because of the focus group, which are clearly the young teen girls, but I think they also changed it because the product is raspberry scented. I opened it and took a sniff. (I had some problems with the packaging, but later on that.) The scent was very nice, and fresh so I put one into my basket. I also noticed that there is a body lotion aviable, but this one has a slightly different scent, and not in a good way. Even my honey sad that the shower cream smells good, but the body lotion is kind of strange, so I only bought the shower version. This product family also includes deos, and a lip balm. (I searched a bit on the net and only found the products on the european sites, so I'm not sure if these will be released international.)
At home I could barely wait for bathtime:D So, first of all, the packaging isn't the best. The bottle cap is very thin, but it has a rounded, doom like shape, and it closes very well, so opening is a bit risky. You have to be carefull, if not you could break off one of your nails, or make your polish chip. After I managed to open it I was a bit suprised, cause the shower cream wasn't that ordinary white cream, it was pink:D I liked it, I mean it does nothing more than an average shower cream, but it looks more fun. I hoped that it may turn the water pink, but nope, it didn't.
As I sad, this shower cream does the same job as most of the shower creams, it's good for taking a shower or a bath, it gives you that clean feeling, the nice raspberry smell lingers on your skin, but don't wait for that super moisturized feeling, because that won't come. If you want to ad a little color, fun or spring to your daily routine I honestly can recommend the Angel Star shower cream.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 
Copyright (c) 2010 babicsek's beauty bag. Design by WPThemes Expert
Themes By Buy My Themes And Cheap Conveyancing.