2010. november 6., szombat

neutrogena norwegian formula hand cream

Egy ideje már beköszöntött a hideg ide, ez tagadhatatlan. Sajnos az ilyen időjárás igen csak meg tudja viselni az ember szervezetét, így ilyenkor nem árt kicsit felszerelkezni. Én elsősorban a bőrömmel küzdök a hideg hónapok alatt, így az egyik legjobb barátom ezen időszak alatt a Neutrogena norvég formulás kézkrémje, amit szeretnék most nektek is bemutatni kicsit.


The weather turned cold, even the most positive person can't deny it. The cold wind, rain and everything can be a real torture for your body. My biggest problem these days is my skin, it really hates the cold, so I have to pay extra attention. One of my best friends, when the weather gets cold is the Neutrogena Norwegian Formula Hand Cream, so today I'm gonna tell you a bit more about this little guy.
Előre szeretném leszögezni, h a szívecske nem gyári tartozék, csak tudtam, h olyan boltba megyek majd, ahol szintén árulnak ilyen terméket, és nem akartam, h baj legyen a dologból. Gyanúsítottak már meg lopással, mert a pénztáros csaj nem húzta le rendesen a terméket, a riasztó pedig megszólalt, mit ne mondjak, nem volt egy kellemes érzés. Na, de térjünk vissza termékhez:)
A száraz, repedezett, feszülő bőr se nem szép, viselőjének pedig még csak nem is kellemes érzés. A hideg időben sajnos hiába öltözünk fel rendesen, a ruha nem tud teljes védelmet nyújtani. Ennek örömére még egy kicsit régebben vettem egy rakat kézkrémet magamnak és megnéztem, h nekem melyik tetszik a legjobban. A kis mezőnyből végül a Neutrogena krémje került ki győztesen. Először is a csomagolás tetszett meg. Nem szeretem a csavaros tetejű fém dobozkákat, mert rendkívül macerásnak találom őket. Én az ilyen ruganyos, nyomogatós tubusokat kedvelem. Könnyű használni, nem kell benne turkálni, így még véletlenül sem fogom telepakolni bacikkal. A nyílás pedig olyan aprócska, h nem lehet belőle egyszerre túl sokat kinyomni. Egyetlen hátránya talán az, h nem látom, h mekkora mennyiség van még benne, de ezzel azt hiszem együtt tudok élni.


First of all, that little black heart can't be found on every tube. I drew it on because I knew I was going to shop where they also sell this product, and didn't want any trouble. I was already suspected to have stolen somthing just because the cashier didn't pull off the product correctly, and that little thingi set the alarm off. As you can imagine it wasn't a great feeling, but let's get back to the product:)
Dry, cracking skin looks bad, and feels bad and even if you dress up it plenty of layers, clothes on their own can't do all the protection part. Because of this I did some research a few years ago, I bought a few hand creams and tested which one works the best for me. As you may guess, Neutrogenas hand cream was the winner for me. First the packaging. I don't like those little metal thingies with a screw on lid, cause they are just to work for me. I like these nice squeez tubes, cause I don't have to dip into the product, the lid won't come off, and the whole is just perfect. You just can't get too much product out at once. The only downside maybe that you don't the see how much product you still got, but I think I can live with that.

A krémet nem úgy kell elképzelni, mint egy hagyomány kézkrémet. Ez inkább egy sűrű, koncentrált verzió, tehát egyszerre tényleg csak egy nagyon apró mennyiségre van szükség. Ez az aprócska mennyiség bőven elég arra, h az ember bekenje a kezét, hirdatálja azt. Azért sem szabad egyszerre túl sokat kinyomni a termékből, mert akkor sokkal nehezebben fog felszívódni, és kicsit csúszós érzése lesz a kezünknek. Bár ez alapjáraton nem jelenthet gondot, de ha valaki mondjuk épp vezetés közben a piros lámpánál kenegeti magát, akkor utána nem jó megfogni a kormányt. Igen, abszurd példa, de láttam már ilyet.
A krémnek amúgy kellemes mentholos illata van, ami egy ideig meg is marad, de szerencsére nem túl erős, így egyáltalán nem zavaró. Mióta megszerettem én ezt használom hideg időben, és nincs gondom a kezemre vagy a könyökömre. Csak ajánlani tudom:D


The hand cream is not like other ones, it's really thick and concentrated, so a really tiny amount will do the job. Also if you squeeze out too much it'll take more time for the product to get soaked in, and you'll get that slippery feeling if you touch anything. By the way, that shouldn't be a problem, but I saw that some people cream their hands when they're waiting at the red light to go green, and it's not a good idea to drive a car with slippery hands.
The cream has a nice menthol smell, which is not too strong, so you don't have to fear that after using the cream you'll smell like that for the rest of the day. I learned to love this little fellow a few years ago, and still like to use it, no dry patches for me. I really can't say anything bad of it:D

Ti mit használtok a hideg ellen?
What do you use against the cold?

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 
Copyright (c) 2010 babicsek's beauty bag. Design by WPThemes Expert
Themes By Buy My Themes And Cheap Conveyancing.