2011. február 10., csütörtök

the body needs ... mac

A múltkor már láthattátok, hogy több csomagot is kaptam, és ma megmutatom nektek a második tartalmát kicsit közelebbről is.
Az igazság az, h nagyon jó dolognak tartom a pigmenteket, viszont nem szeretem használni őket, mivel kisebb fajta háborús övezetet tudok produkálni használatuk közben. Ennek okán elhatároztam, h beszerzek pár apróságot és átalakítom a már meglévő pigmentjeimet, és ha már így rendelgetek, akkor beszerzek pár mintát is. Na nézzük, h mit is vettem.


Last time I showed you that I got a few packages, and now I'm gonna show you what I got.
The truth is, that I like pigments, but I make a huge mess when using them, so I decided to press them, and while I was looking through the range I also bought some samples. So let's see what I got.



Az egészet a thebodyneeds oldalról rendeltem, és a leányzó, aki a csomagot küldte még azt is ráírta a számlára, h köszönöm. Tudom, ez nem nagy dolog, de szerintem nagyon kedves dolog, amikor valaki ennyire figyelmes. Azt is el kell mondjam, h minden tökéletesen volt becsomagolva, külön a pigmentek, külön a paletták, külön az alkohol, külön a mágnesek és a tégelyek. Összesen két négyes MAC palettát rendeltem, a pigmentek átalakításához szükséges kis szettet, és hét termék mintát. Az átalakításhoz szükséges kis összeállításban 10 fém tégely, pár öntapadós mágnes és maga az alkohol található. Szerintem ahhoz, h valaki kipróbálja ezt az egészet tökéletes a dolog. Ezeket amúgy külön-külön is meg lehet vásárolni, de így egyben olcsóbb. 
Mielőtt rátérnék a rendelésem többi részére el kell mondjam, h a választék hatalmas. Egyrészt válogathatunk az oldal saját márkás termékei közül, és persze ott van még a temérdek MAC cucc. Választhatunk pigmentek, fluidline-ok, paint potok és paintek közül. Sőt, amint piacra dobnak egy új MAC kollekciót egy ideig a limitált szériás dolgokból is szemezgethetünk.
Én így első körben a következő színeket rendeltem:




Naked: világos, vaníliás bézs, ami szinte beleolvad a bőrömre, ez lett az egyik kedvencem
Naked Dark: ez értelemszerűen sötétebb, nem rossz bár nekem picit sárgás
Naked Deep Dark: ez még az előzőnél is sötétebb, és szerencsére nem annyira sárgás, inkább karamelles
Tan: meleg, barnás árnyalat töménytelen mennyiségű csillámmal
Chocolate brown: nekem inkább a rozsda jutott eszembe róla, mint a csoki, ebben is rengeteg a csillám
Mauvement: ez egy elég összetett szín, hol barnás, hol szürkés, hol enyhén lilás, nagyon szép, ebben is sok a csillám
Dark Soul: ez egy matt, sötét szürke ezüst csillámmal, ami igazán csak vizesen jön elő


A rendelt dolgok mellé ajándékot is kaptam, egy púdert, két pigmentet és egy csillámot. A pigmentek közül az egyik a Belladonna, ami a zacskóban úgy néz ki, mint ha kosz lenne, de felvitelkor átmegy egy sötétebb rózsaszínbe, ami lilásan csillog. Nagyon szép. A másik a Blackened Violet nevet viseli, és a csomagolásban szintén nem sok minden látszik belőle, de felvitel után előbújik a sötét alapból a magenta színű csillám. Mindkettő főleg vizesen néz ki nagyon szépen. A zöld csillám sem rossz, bár ennek a nagyobb része valahogy kiszóródott a csomagba, ezért is örültem annak, h minden más alaposan be volt bugyolálva:D

Minden pigmentről három képet csináltam, az első belső világításnál, vaku nélkül készült. A második vakus, míg a harmadik természetes fénynél készült vaku nélkül. Legjobban amúgy a vakus képek adják vissza a színeket.


This package comes from thebodyneeds, and the girl who sent it to me also wrote thank you in hungarian onto the bill. I know that this is not a big thing, but I like it when someone is so nice. I also have to say that everything was wrapped very carefull, the palettes, the pigments, the little accessoires. I got myself two 4 pan MAC palettes, the pressing kit and seven samples. The pressing kit has 10 pans, some self adhesive magnets and the alcohol. You can buy these on their own, but the kit is a bit cheaper. I think this little kit is perfect for a pressing try out.
Before I get to my order I have to say that the range is huge. You can choose between The Body Needs products, and MAC products. Among them you have pigments, glitters, fluidlines, paint pots, paints. Also if a new MAC collection goes on sale you can buy samples from the limited edition products.
Here's what I got:

Naked: shimmery nude beige, which blends into my skin perfectly, this one of my favourites
Naked Dark: of course this is a darker version of naked, but it's a bit too yellowish for me
Naked Deep Dark: this is the darkest of the three, and has a nice caramell like look
Tan: this is a metallic warm brown
Chocolate Brown: for me this was more of a rusty brown, it has also a metallic finish
Mauvement: this shade is very complex, sometimes it's brown, sometimes grey, sometimes a pale lilac, great color with a metallic finish
Dark Soul: matte dark grey with silver glitter, this is best used wet


I also got some gifts, a finishing powder, two pigments and a glitter. One pigment is Belladonna, which looks like a dirty pink in the package, but when applied it is a beautiful pink with lilac shimmer. Blackened Violet is a dark base with magenta glitter in it, this is also best used wet. The glitter does not have a specific name, but it look great. The only little con was, that the half of the glitter got spilled, but luckily everything was wrapped carefully, so no big drama:D

Little note to the pics, first one is indoor and no flash, second is with flash and the third is natural light woithout flash.

NAKED



NAKED DARK



NAKED DEEP DARK




TAN



CHOCOLATE BROWN



 MAUVEMENT



DARK SOUL



And some pics of the gifts:D






Mivel ez a poszt elég hosszúra nyúlt a termékekről készült további képeket egy külön posztba fogom felpakolni amint tudom:D

Since this post is a little long I'll post further pictures in a separate one as soon as possibel:D

5 megjegyzés:

Anitacska írta...

Én félnék Mac pigment mintákat rendelni, sose lehet tudni, hogy tényleg a Mac-től van-e vagy valami copy. Azért remélem, ezek tényleg Mac pigmentek.

MissPirate írta...

Ez az oldal eredeti MAC dolgokat árul, nem kell aggódni.

babicsek írta...

@Anitacska:

Persze mindig bele lehet futni ilyenekbe, de mielőtt rendeltem volna kicsit utána néztem az oldalnak:D

@MissPirate:

Köszi a megerősítést;)

Anitacska írta...

Nem akarok kötözködni, de honnan lehet tudni biztosra, hogy a minta az valóban egy Mac pigmentes üvegből van?

babicsek írta...

@Anitacska:

Jó kérdés, én boltban megnézegettem ezeket mielőtt megrendeltem volna és a színek, textúra totál ugyanaz, szal vagy a MAC üzletben is hamisítványokat árulnak vagy ezek tényleg eredetiek:D

Megjegyzés küldése

 
Copyright (c) 2010 babicsek's beauty bag. Design by WPThemes Expert
Themes By Buy My Themes And Cheap Conveyancing.