2010. október 3., vasárnap

venomous villains review

Tegnap már mutogattam pár képet a legutóbbi MAC zsákmányomról, és ahogy ígértem ma kicsit alaposabban körbe járom a kis kincseket. Egy dolog viszont ki fog maradni a mostani számvetésből, még pedig a lakk, mivel mire eljutottam volna oda, h lefotózzam, addigra teljesen elment a nap és semmi értelme nem lett volna az egésznek. Nem is húzom az időt, csapjunk a lovak vagyis inkább a gonosztevők közé.

Yesterday I showed you some pics about my latest MAC haul, and as I promised today I'm gonna do the more in depth review part. The only thing you'll miss from this review  is the polish cause when I got to take photos of it the sun started to play hide and seek behing the clouds, and didn't really came back. Ok, let's see those villains.
Kezdjük a szájfénnyel. A töménytelen mennyiségből csak egyet vettem, még hozzá a Cruella de Ville-hez tartozó Wicked Ways lipglasst. Ez egy könnyed cseresznyés pink nagyon apró többszínű csillámmal. Egyrészt imádnivalónak találtam a színét, másrészt tetszett, h a csillámok ott vannak ugyan, de nem tolakodóak. A szín élénk, de nem olyan mindjárt az arcodba ugrok típusú, nekem kicsit inkább olyan cukorkás jellegű. A minőség a szokásos, könnyű felvitel, nem túl ragadós textúra, viszonylag tartós viselet.

Let's start with the gloss. The range was huge, but I only got one, Wicked Ways from the Cruella de Ville section. It's a nice cherry pink with just a hint of multicolored glitter. I bought this one because the color so nice and the glitter is there, but it's not the main thing in this gloss. The color is bright, but not that loud type one, more like a nice candy color. The quality is the same as with most lipglasses, it's easy to apply, not too sticky and relative long wearing.

A kis bemelegítés után jöjjön a két szemfesték. Mindkettő Maleficent (Demona) részéhez tartozik, és fantasztikusak, ráadásul igazából nem is kettő, hanem négy szemfestékről beszélhetünk, hiszen minden kis tégely két színt rejt magában. A My dark magic nagyobbik része egy fekete alapba ágyazott magentás, rózsaszínes szemfesték, míg a kisebb egy hasonló fekete alappal rendelkező lila. A két szemfesték közül ez a gyengébb, ugyanis kicsit nehezebb belőle előcsalogatni a színt, főleg szárazon. Valahogy a sötét alap túl dominánsra sikerült. A She who dares tégelykéjében egy gyönyörű sötét kék és egy kellemes zöld kaptak helyet. Bevallom ez a páros nagy kedvencem, mióta megvettem állandóan nézegetném. Itt a sötét alap korántsem nyomja el annyira színeket, és még szárazon is jobban kivehető a kék és a zöld. Nedvesen vagy krémes festék fölött használva pedig egyenesen ütős a látvány. Amúgy ez a két szemfesték tipikusan abba a szekcióba tartozik, h bár egyáltalán nem darabosak, ettől függetlenül felvitelnél inkább nyomkodjuk fel szemhéjunkra, mert így sokkal kevesebb lesz a lehulló veszteség. A képeim amúgy korántsem adják vissza a szemfestékek valódi szépségét, így aki teheti menjen el, és próbálja ki őket az üzletben. Gyönyörűek.

After the little warm up let's face the mineralize eyeshadows. Both are from the Maleficent section, and both have two different shades incorporated. My dark magic has a magenta, pink kind of color on one side, and a purple one on the other. Both have a dark base, and compared to the other shadow this is a little bit hard to work with, cause the dark base overshadows the color of the glitter a bit. But when used wet the shade changes, and you can see more off the color. She who dares has a navy kind of blue and a lovely green in it, and this is my huge love. Really, believe me, I could stare at this shadow for hours. When used dry you only see the glitter, but when used wet or over a cream base the shades get more depth and they are stunning. I really suggest to try these shades out in store, cause my pics don't really do them justice. Another little thing, when using these shades I would recommend to tap them on, and don't use the wipe motion, cause this way you'll gonne have less fall out, and don't fear the shadows are very soft, far from chunky.

My dark magic in natural light.

It's a bit sad that the magenta and the purple are overshadowed by the dark base.

Still the colors are beautiful. If you missed Young Punk, you should check this out.


She who dares

My new favourite shadows

It was love at first sight:D

Not so impressiv, but ...

My dark magic (left two), She who dares (right two)


The pics don't do these shades justice.


Bocsánat, h csak ilyen későn került fel a bejegyzés, de ma valahogy nagyon nem akart működni a blogger, és a képek feltöltése órákat vett igénybe. (Nem viccelek, volt olyan kép, amit legalább 40 percbe telt feltölteni...)

Sorry for being so late, but blogger wasn't really cooperativ this day, the uploading of the pictures took ages. (I'm not kidding, there was a picture thats uploading process took 40 minutes...)


3 megjegyzés:

Ms. Wedgie írta...

You've got a lovely selection of products here! :) I especially love the look of she who dares! Blogger is being a nightmare at the moment for photo uploading...I get bored of waiting and end up throwing a temper tantrum! lol
x

evil-she-devil írta...

huhh,emlékszem tegnap majdnem megőrültem mire egy postnyi képet felpakoltam..idegőrlő..és megint visszajött az 503-as hiba

babicsek írta...

@Ms. Wedgie:
She who dares is a new love of me,I definetly recommend cheking it out in store,and yes blogger is a pain in the ass nowdays.It took me about 4-5 hours to get this post done,with all the pics.

@evil-she-devil:
Ismerős,a tegnapi nap folyamán nem is tudom hányszor találkoztam az 503-as hibával,remélem leszoknak erről,mert baromi idegesítő...

Megjegyzés küldése

 
Copyright (c) 2010 babicsek's beauty bag. Design by WPThemes Expert
Themes By Buy My Themes And Cheap Conveyancing.