2010. december 19., vasárnap

i'm blue

No nem kell megijedni, nem rúgtam be és nem is vagyok szomorú, bár még mindig beteg vagyok, de megpróbálok az élet kellemesebb részeire koncentrálni. Ennek köszönhetően ma megmutatom, h milyen csodás új színekkel bővült kicsiny lakk gyűjteményem.


Do not fear my dear, I'm not drunk or feeling sad, even if I'm still sick, I try to focus on the nice things life has to offer. That's why I'm showing today the new additions to my little polish collection.




Szeretem az Essence lakkjait, mivel olcsóak és hatalmas a színválaszték, ráadásul a tartósságukkal sem szokott gond lenni. Ezért, amikor megláttam, h végre kicsit rágyúrtak a kék vonalra rögtön be is pakoltam mindből egyet a kosaramba. Azóta már persze ki is próbáltam őket és jelentem semmi gond nem volt velük, a színűk pedig csodás, és szerintem igazán illenek a hideg, télies időjáráshoz. A fent elmondottak érvényesek a kis kakukktojásra, azaz a Miss Sporty lakkra is. Nézzük őket sorban.

25 GLISTEN UP! - nagyon világos kék sok csillámmal és szabálytalan alakú, nagyobb fényvisszaverő darabokkal (olyan világos, h még 2-3 rétegben sem fed teljesen)
37 JUST ROCK IT - mély, sötét kék enyhe lilás beütéssel
38 CHOOSE ME - türkizes kék alap ezüst, arany és kék csillámmal (ez is elég világos, 3 réteg nem árt)

Hypnotic Turquoise - hasonló a 38-as árnyalathoz, de a türkizes alapban sokkal kisebb és csak kékes csillámok vannak és kicsit világosabb is

Hypnotic Turquoise, Just rock it, Choose me, Glisten up

A Glisten up! és a Choose me azért lettek nagy kedvenceim, mert önmagukban világosak, kékesek, viszont egy fekete vagy sötétszürke lakk fölött teljesen megváltozik a színűk. A Glisten up! kékes alapja eltűnik, helyette inkább zöldes árnyalata lesz és a csillámok nagyon szépen néznek ki. Hasonló a helyzet a Choose me lakkal, amely szintén elveszti kékes jellegét, erősen zöldes hatása lesz és még a csillámok is másképp festenek. Amikor ezeket a kombókat viseltem rengeteg bókot kaptam, szal csak ajánlani tudom őket:D

Choose me, Glisten up

Hypnotic Turquoise, Just rock it

I like Essence polishes, cause they don't cost a fortune, have a wide color range and have a good staying power. When I saw that they had some new blue colors I instantly got myself one of each shade. Since then I had the time to test them and they are great, and the colors really match the cold winter season. Of course the same goes for the Miss Sporty polish. So let's see the shades.

25 GLISTEN UP! - this is a very sheer light blue base with a lot of shimmer and flecks in it (the base color is so sheer that even after 2-3 coats it's not opaque)
37 JUST ROCK IT - is a deep dark navy kind of blue with a hint of purple
38 CHOOSE ME - is a bright turquoise base with tons of silver, gold and blue glitter in it (this is also on the sheer side)

Hypnotic Turquoise is similar to Choose me, but it has a lighter base color, and more of a microglitter in it.


Glisten up! and Choose me became my favs because on their own they are blue, but when layered over a dark base they totally change their look. The blue disappeares and becomes more of a strong green, and the shimmers and glitters look awsome. When I wore these combos I got so many compliments, so I really recommend trying these out:D

See the small glitter in Hypnotic Turquoise?

See how sheer Choose me and Glisten up are?

Remélem már végeztetek a karácsonyi vásárlással és már nem kell a hatalmas forgatagban harcolnotok, nekem még kell:D

I hope you all are done with christmas shopping and don't need to fight among the crowd, I do have to:D

2 megjegyzés:

Niki | www.nizzka.com írta...

Aaaa dejóók nagyon szép kékek! Főleg a sötét tetszik.Rám is vár még a karácsonyi bevásárlás :D:D:D:D kész káosz lesz előre látom:DDDD

babicsek írta...

@Nikolett:

Akkor neked is kitartást és türelmet a vásárláshoz, úgy érzem szükségünk lesz rá:D

Megjegyzés küldése

 
Copyright (c) 2010 babicsek's beauty bag. Design by WPThemes Expert
Themes By Buy My Themes And Cheap Conveyancing.