2011. március 6., vasárnap

coming out of the closet

Kicsit régebb óta foglalkoztat a gondolat, h elmondjak-e valamit magamról vagy inkább ne. Mivel most ez a bejegyzés íródik, ezért nem nagy meglepetés, h végül is amellett döntöttem, h elmondom. A helyzet az, h nap mint nap látom, h ki milyen bájos, szép, szexi vagy akár dögös sminkeket csinál, egymás után ontjátok a szépségeket. Én is nagyon szeretnék így tenni, de pár évvel ezelőtt egyik napról a másikra olyan dolog történt, amiről még nem is hallottam, lebénult a fél arcom.
Hétvége volt, otthon voltam, felkeltem és éreztem, h valami nem stimmel a bal arcommal, de úgy gondoltam, h szimplán csak elfeküdtem, ezért nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget. Aztán amikor pár óra elteltével még mindig nem tudtam rendesen mozgatni a számat, a szemhéjamat kezdtem kicsit aggódni és szóltam anyunak. Persze szegényre ráhoztam a frászt, rögtön el is mentünk az ügyeletre, ahol irdatlan sok kérdést tettek fel, majd kaptam némi gyógyszert. Azokat kellett szednem, majd jelentkeznem kellett gyógyterápiára, ami annyiból állt, h áramot vezettek az arcomba, h ingereljék az idegeket. Nem volt épp kellemes, de legalább megtette a hatását, és némileg visszaállt az arcom mozgása. Párom és családom azt szokta mondani, h annyira minimális a különbség, h ha valaki nem tudja, akkor valószínűleg észre sem veszi. Mivel én még mindig hatalmasnak látom a különbséget, ezért nem merek/nem szeretek teljes arcos képeket készíteni. Viszont, ahogy láthattátok a múltkor már odáig merészkedtem, h legalább a bandzsa tekintetemről tettem fel egy képet. Most ez nem azt jelenti, h el foglak árasztani benneteket a rólam készült képekkel, de lassan haladva szeretnék azért kilépni az arc nélküli bloggerek társaságából.
Addig is kis türelmet kérek még, ötletem van rengeteg, csak még a bátorságomat kell összeguberálni:D


This was a long fight with myself, wether to tell you somthing or not. As you may guess I you will be reading something about me, which is not something from the sunny and fun side of life. Everyday I see bloggers doing charming, fun, sexy or dramatic looks, and I really would like to do so as well. The problem is something happened to me a few years ago, the left side of my face got paralyzed.
It was a weekend, I got up and felt that the left side of my face is numb, but I thought that I only sleept too long on that side, so it didn't really bother me. After a few hours the numb feeling was still there, I couldn't really move my mouth or my eyelid so I told my mom what the situation is. Of course she freaked out a bit and we went to the doctor. I got asked a tons of questions and after that I got some pills, which I had to take for a while. Of course I had to go for a special treatment, I got some buzzing electricity into my face. Oh yeah, it was not so funny, but at least it had an affect and I could my left part again. My honey and my family says that if they wouldn't know what happened they wouldn't even recognize the small difference. Of course I see the difference as a huge one, and that's why I don't do full faced looks. I really want to change this, I have a lot of ideas, so I think I will take small steps to come out of the closet and show me to you. Till then I ask for a little patience :D

8 megjegyzés:

Anitacska írta...

Úristen, ilyenről még nem is hallottam. Én semmiféle különbséget nem vettem észre a szemeidről készült képen, még akkor akartam is írni, hogy milyen szépek. :) Gondolom, Te jobban látod a különbséget, de szerintem egyáltalán nem észrevehető. Én kíváncsian várom a képeket az ötletekről, biztosan senki nem fogja megszólni őket, egyébként senkinek nem is szimmetrikus az arca, az enyém borzasztó, az orrom félre áll, na de kit érdekel?!

babicsek írta...

@Anitacska:

Ha jól emlékszem Bell féle bénulásnak hívják és a doki anno azt mondta, h kb. bárkivel bármikor előfordulhat. Okozhatja stressz,vírus,fertőzés,baci,alkohol,allergia,koffein,szülés,hormonok, szal elég random betegség. Én amúgy még szerencsésnek is mondhatom magam mivel nagyjából visszaállt az arcom mozgása, de sajna nem mindenkinél történik javulás. Istenem mennyit rágóztam abban a pár hétben:D

Katie írta...

Úgy haladj, és olyan ütemben, ahogy neked jó. Senki sem sürget. Én is féltem az első "szemes" képnél, az első arcos képnél, már előre félek az első videómtól...Persze esetedben bonyolultabb a helyzet, de hidd el, mindenkinek vannak hibái! Ráadásul valószínűleg észre se vettük volna, ha nem hívod fel rá a figyelmünket, mert a szemeden tényleg nem látszik semmi. :)
Szerintem csinálj egy tuti sminket, aztán egy szerinted is előnyös képet próbaképpen, szedd össze a bátorságod, és tedd közzé. :) Mindent bele! :)

sunnysideup írta...

Fú, ez elég durva... nem is hallottam még ilyenről. Akkor te tudod, mit jelent, ha azt hiszed, valami veled nem történhet meg, és mégis... örülök, hogy rendbe jött az arcod, és ne félj, senki se fog megszólni, aki meg mégis, azt elkergetjük:)

Bar- BeautySaleBlog írta...

.tenyleg szepek a szemeid, en se vettem eszre kulonbseget. Becsulom az oszinteseged, mar ehhez a poszthoz is nagy batorsag kellet. Szoval akkor varjuk a sminkes fotokat..:)

Rita írta...

Örülök, hogy megosztottad velünk, annak meg pláne hogy javulást mutat!! Szedjél B1 vitamint -bár már biztos mondták :)

citromhab írta...

Tényleg bátor vagy, hogy írtál arról, mi történt veled. Én is féltem az első arcos képem feltöltésekor, és azóta is bennem van, hogy na vajon mikor kerülök fel napiszarra, de próbálom figyelmen kívül hagyni, főleg azért, mert annyi pluszt kaptam már ez alatt a rövid idő alatt a blogomtól. Amúgy meg, mindig jóval nagyobbnak látjuk a saját "hibáinkat", és azt hisszük, másoknak is rögtön kiszúrja a szemét, pedig nagyrészt észre se veszik őket. :)

babicsek írta...

Csajok, imádnivalóak vagytok, nagyon-nagyon köszönöm a sok kedves szót, tök jól esett olvasni mindazt amit írtatok:D

Megjegyzés küldése

 
Copyright (c) 2010 babicsek's beauty bag. Design by WPThemes Expert
Themes By Buy My Themes And Cheap Conveyancing.