2010. január 30., szombat

favourites


A netnek köszönhetően ma már rengeteg felé járhat az ember úgy, h közben ki sem mozdul a lakásból. Idővel a net hatalmas kínálatából aztán az ember kicsipegeti magának azokat az oldalakat, amik a legjobban tetszenek neki, és már rendszeres olvasóvá is vált:D
Nincs ez másképp velem sem, így hát jöjjön pár kedvenc blogom, amiket minden nap átböngészek valamikor többször is, és jó szívvel ajánlom őket másoknak is.

Nowdays you don't even have to leave your house to take a walk around a world. The internet offers so many sites, but with time you pick your favourites, that you start to read on a daily base, and you become a folloser:D
So here my favourite blogs, that I go through daily and highly recommed. At this point I have to apologize cause some of them are hungarian blogs, but they are just to good, I can't leave them out.

First, the hungarian blogs I love:

Strange blogja isteni, naponta többször elnézek ide. A hangsúly főleg a divaton van, de azért befér időnként egy kis smink, zene, film, sztárság is. A blog tele van élettel, a gazdája pedig egy kedves, okos, humoros nő kiváló ízléssel.
Strange's blog is damn good. The focus is on fashion, but sometimes she also brings us news from the world of music, movies, make up or the stars. The blog is full with life, and Strange is a nice, smart women with a great taste and humor.

Virgogirl blogja szintén élettel teli, izgalmas és érdekes. A középpontban itt is főleg a divat áll, de Virgo időnként a zene, a film és a sztárvilág híreiből is szokott csemegézni. A blog gazdájáról szintén csak jót mondhatok, nagyon kedves, okos, határozott és humoros, ha valakinek kérdése van bármikor fordulhat hozzá.
Virgogirl's blog is also mainly about fashion, and interesting and exciting. Sometimes she also posts news in connection with the world of stars, music, movies or just things that she thinks about. Virgo is also a great person, she is intelligent, nice, and very helpful.

And now let's take a look at the world:

Talán az egyik legismertebb sminkes blog, ahol Christine rendszeresen ír véleményt különböző kollekciókról, ad közre infót várható újdonságokról és rengeteg sminket mutat be, megkönnyítve így azok dolgát, akik nem olyan biztosak abban, h melyik színt mivel párosítsák. Mivel Amerikában elég sok kollekció hamarabb kerül piacra - főleg a MAC termékei - így, ha infót gyűjtögetek és többre vagyok kíváncsi, mint a sajtóanyagok agyonretusált képei, akkor ez az egyik első oldal, amit megnézek. Christine szintén nagyon kedves, és bármikor fordulhat hozzá az ember kérdéssel, nagyon segítőkész.
Christine's site is probably one of the most known sites around the world. She does a lot of reviews, posts a lot of information about upcomming collections, and she does a lot of looks, which can be very helpful if someone isn't sure how to wear a certain color, or what to pair it with. She lives in America, and a lot of collections come out sooner there - mostly MAC - so if I seek some information, and don't want to rely on the press photos this is one of the first sites I look up. Christine is very nice, and you can ask her anytime anything, she's very helpful.

Karlasugar oldala szintén nagyon hasznos, hiszen időt és energiát nem sajnálva megpróbál minden új kollekciónak utána járni, és karja ma már legendás, hiszen természetes fényben a saját bőrén teszteli a termékeket. Ez azért nagyon hasznos, hiszen az ember így átfogóbb képet kap, h ténylegesen milyen színe is van annak a szemfestéknek vagy pirosítónak. Az általa készített képek rengeteget segítenek abban, h mire nálunk piacra kerülnek a termékek eldöntsem, h mi az, amit egyáltalán meg szeretnék nézni, és így nem ácsorgok órákat mondjuk a MAC-nél, hanem 10 perc alatt simán elintézem a dolgot:D
Karlasugar's site is great, cause she and her swathes are very helpful. You see the products in natural light and on skin, so this helps you more than a press photo ever could. If your looking for some info to decide which product to look out for in stores this is one of my highest recommendations. With her help I don't have to stand in the store for hours to go through every new item, I can do my purchase within 10 minutes:D

Em egy ausztrál tanár lányka, aki saját bevallása szerint imádja a sminket és imád aludni. Ennek megfelelően rengeteg sminket mutat be, h mit mivel lehet párosítani, és az új szerzeményekről őszinte véleményt ír. Az oldalt nem feltétlenül a profizmusa miatt szeretem, hanem főleg a gazdájának kedves, sőt egyenes bájos kisugárzása miatt.
Em is a teacher from Australia, and she loves to sleep, and she loves make up, well, thats what she says about herself. She does a lot of looks, so you get an idei what to pair with what, and she writes honest reviews about new purchases. What I love her blog for is the lovely personality she has, I think her students are very lucky:D

Kandee neve kiejtve cukorkát jelent és ez több mint találó, egy nagyon kedves, édes, vicces sminkes nőci, és a youtube-os videói mellett a blogját is muszáj olvasni. Imádom, h szinte mindig sziporkázik a csaj és nem csak általános sminkes tanácsokat ad, hanem sokszor olyan tippeket árul el, amivel olcsóbban megúszhatja az ember a bulit vagy sokkal jobb eredményt érhet el. Tényleg imádnivaló a csaj.
Kandee is really candy, shes so cute, smart, nice and charming, that beside her youtube channel you have read her blog. I love her cause of her personality and because she shows you tricks which makes your result even more beautiful, or she shows you cheaper dupes, both are a great help. Yo have to love her.

Ne csak Amerika felé kalandozzunk, hiszen finn rokonainknál is vannak tehetséges sminkesek. Jangsara blogján mindenki megtalálja a neki való sminket, hiszen a visszafogott, természetestől az egészen extrémig minden van itt. Irigylem a képességét, h ilyen gyönyörűen tud sminkelni, remélem egy nap én is eljutok erre a szintre, addig is ötletgyűjtésnek kiváló a blogja.
Let's not just look over the ocean, we have talented make up lovers here in Europe to, in Finland to be specific. Jangsara is really great if you need some inspiration to do a look, everyone will something on her blog, cause she does look from natural to extrem. I have to admit I'm jealous of her blending skills, I hope one day I can do my make up just like that.
Ami Karlasugar a sminkben az Scrangie a körömlakkban. Scrangie rengeteg körömlakk kollekciót szokott feldolgozni, és nem csak szavakkal írja le a színeket, hanem természetes és mesterséges fényben készült fotókkal is bemutatja azokat. Sajnos itthon a legtöbb kollekció nem kapható, de gyönyörködni akkor is jó benne, és ha az ember mondjuk OPI lakkot akar venni, akkor nála általában megtalálja, h hogyan is mutat az adott szín élőben. (Az OPI-nak sajnos elég rossz sajtó fotói vannak, ritkán adják vissza a lakkok tényleges színét. Budapesten a Hungárián van boltjuk, de rendelni is lehet tőlük.)
Whats Karlasugar for make up, that Scrangie for nail polishes. Her blog is so helpful cause shes not just describing the colors, she also shows in- and outdoor photos, so you really see the nail polishes color. Sadly the most collections and brands she does review aren't aviable here, but if I'm looking for some OPI shades than this is my first adress. (OPI has so bad photos, they are rarely color accurate...)

Elsőre talán ennyi:D
That's all folks. For now:D


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 
Copyright (c) 2010 babicsek's beauty bag. Design by WPThemes Expert
Themes By Buy My Themes And Cheap Conveyancing.