2010. június 7., hétfő

dove go fresh grapefruit and the new pomegranate shower gel


Szeretek kipróbálni új dolgokat, így amikor a múltkor a Dove Go Fresh tusfürdők akciósak voltak körbe szaglásztam, és kettőt be is pakoltam a kosaramba. Először is a termékcsaládról kicsit bővebben. A Dove többféle korosztályt és célcsoportot próbál meg elérni és kiszolgálni, így termékeik különböző termékcsaládokra vannak osztva, melyek közül a go fresh az egyik. A termékek fiatalosak, frissességet, egészséget sugároznak kívül belül. A boltban barackos, uborkás, grapefruitos és gránátalmás közül választhattam. A barackosat elég műnek találtam, így a grapefruit citromfű kombót, és a gránátalma citromos verbéna duót pakoltam be. Az uborkáshoz csak annyi hozzáfűznivalóm van, h ki az, aki azt akarja, h két lábon járó tzatzikinek nézzék?! Már mint azt értem, h az ember szereti, ha friss, tiszta, édes vagy gyümölcsös illata van, de ki az, aki az uborka illatra gerjed??? Komoly rejtélye ez a világnak:D

Tovább/Jump

No, még mielőtt rátérnék a termékekre muszáj pár szót szólnom a csomagolásról, ugyanis a Dove tusfürdő flakonjai a legidétlenebbek közé tartoznak. Nem akarok senkit bántani, de ezek a nagyon csúcsos, kerek is, de helyenként szögletes flakonok nekem nem jönnek be. Azon kívül a fejre állítás itt is elég problémás. Viszont a színeket nagyon eltalálták. A grapefruit-os természetesen sárga, a gránátalmás pedig fehér, dizájnos sötét pink beütéssel. A flakonok elején látható ábrák is aranyosak, nem tolakodóak, éppen csak kiegészítik ezt az egész egészséges, friss képet. (Ígérem holnap teszek fel képeket, de a gépem és a fényképezőm ma nem szeretik egymást, így nem tudom átmenteni a képeket.)

Kezdem a grapefruit és citromfüves tusfürdővel, mivel az már régebb óta kapható, és mert nagyon megtetszett. A termék illata pont jó, friss, kellemes, nem túl édes, kicsit citromos, halványan kesernyés. Ha megszagolom, akkor nem egy laborban kotyvasztó szemüveges kémikus jut eszembe, ami azért nagy szó manapság. A tusfürdő enyhén átlátszó, nagyobb, élénk sárga és apróbb, halvány sárga darabkákkal. Elsőre talán meglepő, de ezek a kis szemcsék minden használatkor finoman radírozzák a bőrt, így fokozva a keringést. Ez azoknak lehet jó hír, akiknek a hagyományos cukros vagy tengeri sót tartalmazó radírok túl durvák. A radírozás mellett a tusfürdőnek tényleg van egy kis élénkítő hatása, így tényleg csak jót tudok mondani róla. Ez az egyik új kedvencem:D

A gránátalmás citromos verbénás verzió idei alkotás, nem rég dobták piacra. Nem rossz, de nekem az illata egy kicsit túl édeskés, vattacukros, rágós és ebben a közegben ez a citromos, picit gyógyfüves komponens furcsán hat. Ezenkívül egy kicsit műnek is találtam, nem túlságosan, de azért érezhetően. A tusfürdő amúgy rózsaszínű, de sajnos nincsenek benne aprócska radírozó részecskék, pedig az nagyot dobott volna rajta. Összességében azért nem rossz, de a másik nekem sokkal jobban bejött.

Ha valaki szeretné egy kicsit feldobni a reggeli vagy esti zuhanyzást, fürdéseket, akkor ajánlom, h próbálja ki a Dove Beauty Care Shower Go Fresh Grapefruitos és Citromfüves verzióját. Szerintem nem fog csalódást okozni.
(Miért kell mostanság mindennek ilyen baromi hosszú nevet adni, ez valami verseny a gyártók közt???)

(click the pic to view it bigger)

I love to try out new things, so when Dove's Go Fresh shower gels were on sale I sniffed around a bit, and decided to take home two of them. The peach version was to artificial, so I bought the grapefruit lemongrass combo, and the pomegranata lemon verbena duo. Let me ask a little thing, who on earth wants to be a walking tzatziki salad?! Would you like to smell like cucumber, cause I'm not. But then who's buying this product? This is one of lifes big secrets:D

First of all I want to say a few words about the packaging. The flacons look a bit strange. They are a bit round, but have a few edges, and the cap is like a high peak. Not really my type of design. Also, if you want to turn it upside down, to get every little drop of the shower gel out, you'll have to face the problem, that the flacon can't stand on it's own. But let's get to the product itself.

I'll start with the grapefruit and lemongrass one, cause this was available sooner, and because this is my new favourite. The shower gel has a lovely, not to harsh, not to sweet, fruity smell, which I adore. The product itself is a see thru gel, with bigger, vibrant yellow and smaller, paler flecks. These are great, cause when you use the shower gel, they act like a light body scrub, which is always helpful to make your skin look better. This is also a good option for those who think, that the usual sugar or salt scrubs are too rough. What else can I say, this shower gel is my new favourite:D

I also bought the pomegranate lemon verbena version, but this didn't turn out that great. I don't say it's bad, but compared to the other one, it's definetly not that good. The smell is a bit overdone for me, it's to sweet, and it didn't smells like fruit, it's more like cotton candy or gum. It's also a little bit to plastic, and this whole lemon verbena part doesn't fit for me. The shower gel itself has a light pink color, but it's missing the scrubbing particles, which is a big mistake, cause those little flecs would make this product a lot better. As I said it's not bad, but if I had to choose I would go for the other one.
If somebody wants to make shower or bath time a bit more fun I highly recommendt to take a closer look at the Dove Beauty Care Shower Go Fresh in grapefruit and lemongrass. It's sure worht it. (Why do they always come up with such long names???)


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 
Copyright (c) 2010 babicsek's beauty bag. Design by WPThemes Expert
Themes By Buy My Themes And Cheap Conveyancing.