2010. november 7., vasárnap

blistex lip massage

Ha már az előző posztban is a hideg ellen védekeztünk úgy gondoltam, h nyugodtan haladjunk ezen a nyomvonalon. A zord időjárásnak leginkább az arcunk van kitéve, hiszen a csak a szemeket szabadon hagyó símaszk elég furcsán mutatna így városi környezetben. Az arcunk egyik legérzékenyebb része pedig a szánk. Látok olyanokat, akik simán eltakarják sállal az arcuk felét, de nekem ez a módszer nem annyira jött be, hiszen vagy a szám lett szöszös vagy a sálam lett szájfényes/rúzsos. De akkor mit lehet tenni? Természetesen keresünk magunknak egy jó ajakápolót. Ennek örömére ma szeretném bemutatni nektek a Blistex Lip Massage ajakápolóját.


In the last post we already talked about the cold weather and how it affects our body. Of course there are parts we can cover with clothes, but trust me it would look very strange if you would walk around in a ski mask. One of the most sensitive part of our face are our lips. I saw people covering the lower part of their face with a scarf, but thats nothing for me. Eiter my mouth got full with little textile parts from the scarf, or my scarf got a little lipgloss or lipstick treatment. So what can we do? Do our lips some good and use lipbalm. Today I'm gonna tell you about the Blistex Lip Massage balm.




A hagyományos ajakápolóktól eltérően ez nem olyan megcsavarom és előtűnik a kis ajakápoló rudacska jellegű termék. A kupakot levéve egy furcsa, hullámos mintázatú gumis fejjel találjuk szemben magunkat, aminek a közepén aprócska lyuk tátong. Ennek elviekben az a célja, h miközben felvisszük a terméket könnyedén masszírozzuk is az ajkainkat. A probléma már itt elkezdődik. A fej elég furcsa, és eléggé megnehezíti a termék felvitelét, sőt a masszírozós rész sem működik valami jól. A másik zavaró tényező a kis tubus alján lévő tekerő mechanizmus amivel adagolni tudjuk az ajakápolót. A gond az, h akármilyen óvatosan tekerjük is meg, mindig túl sok jön ki, és így a termék egy része kárba is vész, sőt szépen beleragad a kupakba és a masszírozó fejre. Tehát összességében se nem hasznos, se nem praktikus.


This is not a traditional type of lipbalm, where you take off the cap screw the bottom part and the little balm stick comes out. When you take off the cap of the Blistex balm you will see a rubbery head with waves and a hole in the middle. This wavy head should massage your lips while you apply the products, and here comes the first problem. It does nothing good. I tried it several times and it only had a strange feeling, but no massage, no benefit and this head piece makes applying a bit hard. The other problem can be found on the bottom, it's the twist mechanism. No matter how careful you are, every time you'll get too much product out, and the product you don't use is a waste and will stick in to the cap and the waves of the head part. All in all this whole massage head thing is a big no go.


A borzalmas csomagolás után legalább örvendezhetnénk annak, h milyen jó ajakápoló is ez, és mennyire megéri a sok munkát. Sajnos nem. A terméknek kicsit édeskés illata van és borzalmas íze. A múltkor véletlenül sikerült belőle kicsit lenyelnem és valami iszonyatos volt, még órákkal utána is éreztem. Ettől függetlenül amikor felkentem tényleg hidratálta az ajkaimat, de utána nem sokkal ez az érzés elszállt és sokkal szárazabbnak éreztem az ajkaimat mint előtte. Tényleg szeretnék jót mondani erre az ajakápolóra, de sajnos nem tudok. Nekem nagyon nem jött be, maradok inkább a hagyományos formátumnál.



After the gross packaging it would be great to say that the product is fantastic. Sadly this is not the case. Tha balm has a lighty, sweet scent and a horrible taste. I accidentaly got some of it in my mouth and even after hours I could feel the taste of it. Yikes. Apart from that, when I managed to use it properly it did moisturized my lips, but after a while this feeling went away and my lips felt even more dry than before. I really would like to say something good about this product, but I can't. I'll stick to my long time favourites.


Nektek melyik a kedvenc ajakápolótok?
What is your favourite lip balm?

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 
Copyright (c) 2010 babicsek's beauty bag. Design by WPThemes Expert
Themes By Buy My Themes And Cheap Conveyancing.