2011. március 6., vasárnap

urban decay verdict

Hosszas tesztelés után következzen a végső ítéletem az Urban Decay szemcerkákról. LOVE! Igen, így nagybetűkkel. Ezek a ceruzák nekem nagyon bejönnek, könnyű őket felvinni, és ha egyszer megszáradtak, akkor egyhamar semmi sem mozdítja el őket a helyükről. Nem kenődnek, nem haloványulnak el a nap folyamán, és még alapnak is nagyon jók. Én biztos fogok még venni belőlük, mert egyszerűen imádom őket.

After a longer test run here is my verdict about the Urban Decay eyeliners. LOVE! Yes, with capital. These liners are awsome, they glide on like a dream and after a short dry time they won't smudge, budge or fade. They stay in place like nothing else, and you can even use them as a base. I'm sure that this was not my last purchase of UD liners.




Ami pótolhatóságot illeti én csak nagyon kevés hasonló árnyalatot találtam, szám szerint hármat. Ez amúgy nem azt jelenti, h abszolút pótolhatatlanok az Urban Decay szemcerkák, ez inkább annak köszönhető, h kevés szemcerkám van:D

Now to the dupebility of the liners, I only could fine three similar shades, but the reason for this is that I don't really have much liners:D


Az egyik párosunk az UD Midnight Cowboy vs. Shiseido Desert Dusk. Láthatjátok, h nagyon közel vannak egymáshoz, de a Shiseido kicsit sötétebb és erősebb benne a barackos árnyalat. (Ami viszont jó benne, h dupla végű, tehát a képen látható árnyalat mellé kapunk egy világos karamell színt is.)

Our first pair is UD Midnight Cowboy vs. Shiseido Desert Dusk. As you can see the Shiseido one is a bit darker and has a more peachier tone to it. (The good thing is that the japanese brand is a double ended pencil, so you also get a light, caramell kind of brown.)

UD Midnight Cowboy vs. Shiseido Desert Dusk

A következő versenyzőink az UD Electric vs. Bourjoius Regard Effet Metallisé Bleu Clinquant (54). Ők ketten már jobban hasonlítanak, élőben szinte alig van különbség, talán annyi, h a Bourjois kicsit fényesebb és fémesebb csillogású. Amiért viszont nem teljes a kép az az, h a Bourjois ceruza szerintem szörnyű. Hiába vízálló, elég hamar elkenődik és elmászik, ezért nem tudom nyugodt szívvel ajánlani.

Our next competitors are UD Electric vs. Bourjois Regard Effet Metallisé Bleu Clinquant (54). These two look very very similar in real life, I would say that the french one has a more metallic kind of sheen to it. Why I can't say that these are dupes is, that the Bourjois liner is horrible in my opinion. Even if it says that it is waterproof it has no staying power at all, and starts to smudge within ours.


Bourjois on the left, UD on the right.

Az utolsó párosunk pedig az UD Binge vs. MAC Navy Stain. Bár mindkettőnek nagyon szép színe van, de a Bingenek van egy enyhe sötétebb, lilás fénye, míg a Navy Stain megmarad amolyan kékes, szürkés vonalon, tehát nem helyettesíthetők egymással.

Our last pair is UD Binge vs. MAC Navy Stain. Both have a beautiful color, but Binge has this deeper, purple kind of touch, while Navy Stain is more of a greyish blue, so these are not really in the same family.


UD Binge vs. MAC Navy Stain

A vegyes eredmények ellenére azért nem adom fel és tovább kutatok az elérhető hasonmások után. Ötlet?

Even after the mixed results I'll continue with the hunt for dupes. Any ideas?

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 
Copyright (c) 2010 babicsek's beauty bag. Design by WPThemes Expert
Themes By Buy My Themes And Cheap Conveyancing.