2009. június 9., kedd

guerlain 2009 ősz

Töredelmesen bevallom, h eddig nem használtam Guerlain termékeket, de most beleszerettem, igaz nem egy olcsó szerelem, de úgy érzem megéri. A mostani nyári Terracotta kollekcióból is megvan két szájfény, de ezekről később. Amiről most írni szeretnék az a 2009-es őszi kollekciójuk, ami hihetetlenül gyönyörű, és már a csomagolás megér egy misét. Nagyon kellemes, elegáns, szolidan népi motívumokkal díszített, egyszerűen az hittem lefordulok a székről, amikor megláttam.

Most is Natalia Vodianova a kampány arca, és ennél jóval több is, hiszen ő inspirálta azt, a kollekció teljes neve pedig Guerlain Beauté Slave (szláv szépség). Alig várom, h élőben megnézhessem, sajnos ez leghamarabb is csak augusztusban válik lehetségessé, de sebaj, legalább lesz időm félretenni egy kisebb vagyont:D
A kollekció tartalmaz majd két új rúzst, hat új szájfényt, pirosítót, szemfestéket, egy palettát csak a szemnek, és egyet, amelyben két-két szemfesték és szájfény is helyet kapott. Úgy hírlik, h egyes darabok csak limitált darabszámban kerülnek forgalomba, így aszem augustus környékén már nagyon szemfülesnek kell lenni, de majd meglátjuk. Addig is, beszéljenek a képek;)



0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 
Copyright (c) 2010 babicsek's beauty bag. Design by WPThemes Expert
Themes By Buy My Themes And Cheap Conveyancing.