2010. június 5., szombat

max factor vibrant curve effect gloss review


Már vártam, h mikor érkezik meg hozzánk is az új Max Factor Vibrant Effect szájfény, mely nem csak külsőleg, de belsejét tekintve is megújult. Amikor pedig megláttam, h a Rossmannban még akciós is tudtam, h meg kell nézzem magamnak. A találkozásra az Árkádban lévő drogériában kerítettem sort, és hatalmasat csalódtam. A szájfény ugyan gyönyörű, élénk a tubusban, de amint felkentem a kézfejemre szinte átlátszóvá vált. Ha pedig már a bőrömön sem látszik, akkor a számon még inkább nem fog. Így hiába a könnyed, nem ragadós textúra, a praktikus applikátor és a dizájnos tubus, semmit sem ér az egész. Aki szeretné, h ajkai kicsit vizesen csillogjanak az vegyen talán belőle egyet, de aki legalább olyan szép színeket vár el, mint amilyenek a szájfények a tubusban, na ők messze kerüljék el a Max Factor Vibrant Curve Effect termékét, mert nagyon fognak csalódni. Csajok, el a kezekkel! 
(Pláne úgy, h a cucc akció nélkül majdnem 3000 forintba kerül. Ilyen langyi minőségért ennyi pénzt elkérni számomra már a pofátlanság határát súrolja.)



I was waiting for the new Max Factor Vibrant Curve Effect Glosses to come out, and when I saw that they're on sale in one of our drugstores I knew where I'm gonna go today. I went into the store, straight to the Max Factor display. I swatched two of the glosses and all I got was disappointment. The vibrant colors, that I saw in the tube were nowhere on my hand. All I got was some sheer, watery gloss. If something is named vibrant, then I expect vibrant, alive shades, and not just in the tube. The sad thing is, that everything else is great, the design of the tube, the new applicator, the lightweight, non sticky texture. If you want a gloss to achive a more shiny, waterglazed look, maybe then you should buy one. But if you want a well pigmented, vibrant colored gloss for the summer, do not touch it, don't even think about it!
(I think there're way better options to spend your money.)

2 megjegyzés:

Svellie írta...

Pedig sokat vártam tőle, de ezek szerint kihagyom. Mondjuk nekem a Rimmel Stay Glossy is hasonló csalódás volt. Pedig hónapok óta vadászom egy jó szájfényre.

babicsek írta...

Szia Cherry!
A kiadott reklám fotók és a név alapján én is többet vártam a terméktől,kár volt.Pedig a boltban a két legélénkebb színt kentem a kézfejemre,mégis szinte nulla volt az eredmény:(
Egyelőre maradok a MAC lipglassnál,nekem eddig az vált be a legjobban...

Megjegyzés küldése

 
Copyright (c) 2010 babicsek's beauty bag. Design by WPThemes Expert
Themes By Buy My Themes And Cheap Conveyancing.