2010. július 21., szerda

clarins double fix mascara


Meleg van, még hozzá iszonyatosan, az emberről pedig szinte azonnal leolvad még a legstrapabíróbb smink is. Ráadásul a nyár általában az esküvők, diplomaosztók és hasonló ünnepségek korszaka, a kettő pedig elsőre nem tűnik nagyon kompatibilisnek.



A nyár egyik alapvető kellékének tűnik a vízálló szempillaspirál, hiszen bírja a gyűrődést, de én még sem szeretem. A formula gyakran csomós, olajos, tönkre teszi a pilláimat és lemosni felér egy kínzó maratonnal számomra. Ráadásul túl gyakran nem használom, így annyira nem is éri meg. Így amikor a múlt pénteken temetésre voltam hivatalos, és tudtam, h előbb utóbb patakokban fognak folyni a könnyeim vízálló spirál helyett inkább egy tubus Clarins Double Fix' Mascara-ra ruháztam be. A neve amúgy csalóka, hiszen ez nem egy valós spirál, bár erre még a magyar forgalmazónak sem sikerült rájönnie:D


Ez egy olyan átlátszó folyadék, amit ha az ember felken a pilláira, akkor bármely átlagos szempillaspirálból vízálló spirált farag. A tubus nem nagy, tehát a táskában vész esetére simán elfér, a felvitelt pedig az könnyíti, h a kupak egy hagyományos keféjű spirált rejt. Azért tartom  amúgy ezt a megoldást jónak, mert így a kedvenc spirálomat használhatom, ráadásul nem kell megküzdenem a vízálló spirálok szokásos nyavajáival. A termék ráadásul 3 éven át megőrzi a szavatosságát, ellentétben a spirálok szokásos fél vagy egy évével szemben, így még a közel 5000 forintos ár is megbocsátható szerintem. Tehát esküvőre, temetésre, fesztiválra, esőben, melegben bátran ajánlom:D



It's hot out there, every single time I step out I feel like I'm melting. But summer is the season of weddings, celebtrations, festivals and at first sight these two doesn't seem to be very compatible. Most girls don't want to go out without any make up, so everyone puts on some mascara, lipgloss or blush. Today we gonna focus on the mascara part. Of course there're waterproof mascaras out there, but I don't like them. They're often clumpy, oily, hard to remove and a real torture for the eyelashes. Not good. So when I had to go to a funeral last friday I got myself another little wonder thingie.



The solution for the smudging problem is called Clarins Double Fix' Mascara.  This is a see through liquid, and when you apply it, it turns your regular mascara into a waterproof one. So you don't have to buy an extra mascara, or deal with the clumpy formula, and you can use your favourite mascara whenever you want it. The tube is tiny enough to put it in to your bag, and applying is easy, just use is as a regular mascara. The Clarins liquid has a warranty of three years, and you get 9 ml/0,25 oz for your money. Even if it seems to be a bit pricey, I think it's worth it.


Have a nice day, and take care:D

2 megjegyzés:

Andi írta...

ez tok jo, nem is hallottam meg errol a cuccrol :)

babicsek írta...

@Andi:
Douglas üzletekben megtalálod,nem tudom,h van-e belőle termékminta,de egy kérdést megér a dolog,ha nem akarsz egyszerre ennyi pénzt kiadni.

Megjegyzés küldése

 
Copyright (c) 2010 babicsek's beauty bag. Design by WPThemes Expert
Themes By Buy My Themes And Cheap Conveyancing.