2010. október 16., szombat

beyu catwalk quattro palette

A sok Bourjois beszéd után jöjjön egy kicsit más, de mégis hasonló kategóriájú márka a BeYu. Pontosan nem tudom, de azt hiszem a BeYu az Artdeco olcsóbb és fiatalosabb kis testvére jelentős választékkal. A sok-sok csinos tégely, üveg, flakon és egyéb közül én egy szemfesték palettát választottam magamnak, még pedig a Catwalk Quattro sorozatból. A négy egymással harmonizáló színeket tartalmazó paletta összesen 16 féle különböző változatban kapható, melyek közt találunk lilásat, rózsaszíneset, kékeset, sötétebbet, világosabbat. Én egy kellemes zöldekkel megpakoltat, a 36-osat hoztam haza magammal.


After all that Bourjois going on lets face something different, but also similar. The brand BeYu is in the same price range as Bourjois, and I think it's the little sister of Artdeco. The brand has a great selection, and after looking at all those little pots, tubes, colorful thing I decided to get myself a Catwalk Quattro palette. This product has four eyeshadows, which go well with each other, and comes is 16 different colors. You can choose between purples, pink, blues, browns, darker and lighter ones. It was a hard decision and I choose the number 36, which has very nice greens in it.




A paletta csomagolása egyszerre kellemes és borzasztó. Ez a fényes, mindent visszatükröző borítás imádja az ujjlenyomatokat, bár ez lehet, h mást nem zavar, de engem egyszerűen idegesít, h tele van maszatolva az egész. Amúgy előnye is lenne a dolognak, még pedig az, h az ember látja benne magát, így gyorsan le tudja ellenőrizni, h minden a helyén van-e. Ezzel sajnos az a probléma, h a felület kicsit torzít, így ha az ember kicsit hosszabb ideig nézi magát benne eléggé megrészegül tőle:D
A belseje már korántsem ilyen borzalmas, inkább olyan megszokott. Tükör a fedélben, kétvégű szivacsos applikátor egy kis rekeszben - ami egyébként kétszer nagyobb a kelleténél, szal kicsit pazarló - és persze a négy szemfesték. Amin kicsit meglepődtem az az volt, h a négy szemfestékből nem egyenlő arányban pakoltak a palettába. A két legvilágosabb színből kapunk a legtöbbet, a két sötétebb színből pedig kicsit kevesebb jut. Nem mintha ez hátrány lenne.


Color is a bit washed out, sorry for that. The colors are more vibrant.

The packaging is both lovely and horrible. It is that typical glossy kind which loves finger prints, and that drives me nuts. Maybe others are not so bothered by that, but I just can't stand it. The glossy packaging could have an advantage, you could check easily your look in it, without opening the palette, but the surface is not even, so if you look in it you get a little dizzy:D
The inside is not really suprising, you get a mirror in the lid and a double ended sponge tip applicator. By the way, the little compartment for the applicator is waaay to big, it's a bit of a waste of space. What suprised me a bit is, that you don't get equal ammount of the four shades. You get the most of the two light ones, and bit less of the darker ones. It's not a problem, just not a common thing.

A csomagolás után jöjjenek a színek. A négy szín teljesen harmonizál egymással, könnyű őket kombinálni. Az első egy nagyon világos pasztell zöld, a második a legsötétebb a négy közül, egy kellemes moha zöld, a harmadik egy világos lime zöld, míg a negyedik egy csillogós pezsgős árnylat alig észrevehető zöld beütéssel. Mindegyik árnyalat finoman őrölt, könnyű vele dolgozni, viszonylag tartós és apró csillámokat tartalmaz, de felvíve ez annyira nem látszik. A szemfestékek nem épp a legpigmentáltabbak, amikkel életemben találkoztam, de a helyzet abszolút nem vészes, szerintem a közép mezőnyben helyezkednek el. 

 Without any base.

Still no base.

After the packaging let go on to the shadows. The first one is a very light pastel green, the second one is the darkest it's a kind of moss green, while the third one is a nice lime green and the fourth one is a shimmery champagne with just a hint of green. All shades are soft, easy to work with, have a good staying power and contain some multicolored micro glitter. The shades are not the most pigmented ones, but they're far away from bad, so with a little help you can really get the most out of them.

A végére hagytam ismét azokat a képeket, amiken alapra vittem fel a színeket. A menetrend a megszokott, felül korrektor, alul pedig Milk. Szerintem ez a paletta nagyon jó alternatíva azoknak, akik szeretnének egyszerre több színt, melyeket jól használhatnak együtt, de nem akarnak egy kisebb vagyont kiadni.

Over Milk

 Over concealer

Both

At least but not last the pictures with the shadows over some kind of base. At top concealer, at the bottom Milk. As you can see both bases enchance the colors well. Overall I think this palette is a good choice if you want to have a nice color selection, but don't want to spend a fortune.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 
Copyright (c) 2010 babicsek's beauty bag. Design by WPThemes Expert
Themes By Buy My Themes And Cheap Conveyancing.