2011. szeptember 23., péntek

catrice polishes

A Catrice mostanra már megszokott látvány lett a drogériákban. Nekem legjobban a körömlakkjaik tetszenek, bár túl sok darabbal nem rendelkezem, mivel tucatnyi lakkom van már, így nem látom értelmét, h megvegyem ugyanazt a színt kétszer csak a márka miatt.


Catrice is by now a well known brand too here in Hungary. I like their polishes best, even if I don't own a lot of them. That's mainly because I already have a lot of bottles at home, and don't see any reason to buy the same color twice just for the brand.
A három, amit ma megmutatok nektek a Prismatic Top Coat, az Easy Peasy, Lemon Squeezy (390) és a Hip Queens Wear Blue Jeans (350). A színekre mindjárt kitérek, de előtte jöjjenek a közös jellemzők. A lakkok mindegyike könnyen felvihető, nekem egyikkel sem volt gondom. A száradás sem tartott túl sokáig, és fedőlakkal együtt simán bírták a 4-5 napot nagyobb sérülés nélkül. Amit viszont az egyik barátnőm vett észre, ő alaplakk nélkül használt 2-3 színt, és szinte mindegyik megfogta a körmét. Mivel én mindig használok alap réteget is, ezért erről saját tapasztalatom nincs, de azért legyetek óvatosak.

A Prismatic Top Coat egy halvány gyöngyház szín, ami kékes lilásan csillog. Imádom, mivel a legegyszerűbb francia manikűrt is fel lehet vele dobni, és ezért szerintem se az iskolában, se a szigorúbb munkahelyeken nem szólhatják meg az embert.

Az Easy Peasy, Lemon Squeezy (390) egy élénk zöld sárgás alappal, mindenféle csillám nélkül. Vidám szín az biztos.

A Hip Queens Wear Blue Jeans (350) egy sötétebb, visszafogott szürkéskék. Ugyan az üvegben látni aprócska csillámokat, de a körmömön én ezekből nem vettem észre semmit, tehát ha csak ez a gond ez ne riasszon vissza senkit. (A képeken kicsit világosabb és élénkebb, mint élőben, de csak az üveges képeken, a swatchoknál már jó a szín.)


Today I'll show you three polishes, the Prismatic Top coat, Easy Peasy, Lemon Squezzy (390) and Hip Queens Wear Blue Jeans (350). Before I get to the actuall colors a quick summary. The color range is great, the polishes are easy to work with. Dry time is average, not too long, but it's also not a quick drying brand. With a top coat I get 4-5 days of wear without major issues. One of my friends wore some of the polishes without a base coat and she got a little stain. I always wear a base coat, so I can't comment on this from my personal sight, but I do recommend to wear a base.

The Prismatic Top Coat is a nude pearl color which flashes blue and purple. I love it, cause with this color even the most normal french manicue gets a little twist, and it is school/office friendly without being boring.

Easy Peasy, Lemon Squeezy (390) is a yellow toned pea green without any shimmer. It's a very fun and bright color.

Hip Queens Wear Blue Jeans (350) is a toned done, darker greyish blue. In the bottle it has some blue shimmer, but when worn you can't see it, so if this would be a problem for you don't be affraid. (In the pics it looks a bit lighter, but this goes only for the bottled pics, the swatches are more color accurate.)
0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 
Copyright (c) 2010 babicsek's beauty bag. Design by WPThemes Expert
Themes By Buy My Themes And Cheap Conveyancing.