2011. szeptember 25., vasárnap

milani jewel fx polish

Számos körömlakkom van. Ezekből van, amit ritkán használok, van amit gyakrabban, és vannak abszolút kedvencek. Utóbbi kategóriába tartozik a Milani Jewel FX szériájából az ezüst színű lakk. Meg mutatom, h miért.


I have several bottles of polish. There some that I barely use, there are some which I use often and there are a few which are my absolute favs. The silver Milani Jewel FX polish is hands down one of my favourites. Come and I show you why.



A lakk már az üvegben is elér érdekesen néz ki, hiszen rengeteg apró, hatszögű ezüst részecske található egy színtelen alapban. Felkenve pedig egyszerűen durva. Olyan mintha folyékony diszkógömböt vagy egy folyékony páncélt kennénk a körmünkre. Nagyon különleges, elmondhatom, h amikor ezt a lakkot viselem, akkor legalább egy vadidegen ember megkérdezi tőlem, h honnan van, mennyibe kerül és van még sok hűűű meg wow is.
A lakk amúgy viszonylag olcsó, rettentően tartós, egyetlen hátránya talán az, h amikor le kell szedni, akkor egy kicsit több munkát kell fektetni a folyamatba. Amire nem árt figyelni az az, h ezt nem a hagyományos módon kell felvinni. Ha ugyanis a megszokott mozdulatokat alkalmazzuk, akkor csak elmaszatoljuk és nem utolsó sorban leszedjük a már felvitt réteget. Nekem az vált be a legjobban, ha felveszek egy kicsit nagyobb adag lakkot az ecsettel, majd ezt odapöttyintem a körmöm közepére, majd ellapogatom finoman. Hülyén hangzik, de így a legkönnyebb eloszlatni. Majd miután kicsit száradt felviszem a következő réteget. Ezzel a technikával két réteggel szép fedést lehet elérni, csak igen kevés és apró lyukacska marad. Ha ezeket is szeretnénk elkerülni, akkor azt javaslom, h egy ezüst színű lakkot tegyünk alá. Akinek elsőre ez így túl sok annak ajánlom a következő kombót: matt fekete lakk a köröm  egész felületén + az ezüst Milani a köröm végeken. Gyönyörű a hatás.


The polish looks strange already in the bottle, it contains tons of little silver hexagons in a clear base. When you apply it onto your nails it looks like licquid armor or a licquid disco ball. It's stunning and not a common sight, so if I wear this polish at least one stranger per day asks me where did I get it, how much it was with a lot's of oh and wows.
The polish itself is cheap and has a great staying power, only con maybe that you have to work with it, when you're taking it off. Also you have to watch your application. Using the stroking moves will take you nowhere. The best way is to take a fair amount of polish out with the brush, place it on the middle of your nail and then use a patting motion to spread it. After a little dry time you can place a second layer, and that will make it really opaque. If you want to go for a really full coverage I recommend to use a silver base polish, that will fool the eye and hide little gaps. If the full nail armor is a little too mush for you then I suggest to try the following combo: matte black polish on the entire nail + milani silver fx on the tip of the nails. It'll look awsome.




A lakk a cherryculture.com oldalon bárki számára elérhető, általában 4.99 $ de ki lehet fogni akciókat is, és akkor még ennél is olcsóbb. Kapható még arany változatban, és ú.n. gems verzióban, ami ezüst, arany, piros, kék és zöld hatszögeket tartalmaz.

The polish is available at cherryculture.com for anyone, and it usually costs around 4.99 $, but there are sales from time to time, so you can get is even for less. It is also available on pure gold and in gems, which contains silver, gold, red, blue and green hexagons.

Ti mit gondoltok erről a lakkról? / What do you think of this polish?

1 megjegyzés:

Bikira írta...

Tényleg nagyon szép.:)

Megjegyzés küldése

 
Copyright (c) 2010 babicsek's beauty bag. Design by WPThemes Expert
Themes By Buy My Themes And Cheap Conveyancing.